E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin8 film vizyonda---

8 film vizyonda

8 film vizyonda
04 Ağustos 2017 - 14:31 borsagundem.com

Türkiye sinemalarında bu hafta 2'i yerli 8 film vizyona girdi

İşte bu hafta gösterime giren filmlerin kısa özetleri...

Anne (Kidnap) 

Yönetmen: Luis Prieto
Oyuncular: Halle Berry, Dana Gourrier, Christopher Berry
Tür: Gerilim
Annesiyle parka gittiği için çok heyecanlı olan Frankie, oyun oynamaya başlar. Çocuk bir anda ortadan kaybolunca, annesi için gerilimli dakikalar başlayacaktır. Telaşlı anne oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır... 

Balerin ve Afacan Mucit (Ballerina) 

Yönetmen: Eric Summer, Eric Warin
Oyuncular: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler
Tür: Animasyon
Yetim Félicie Milliner sakin bir köyde yaşamakta olan küçük bir kızdır. En büyük hayali balerin olabilmektir. Küçük kız kırsal Brittany'i terk ederek Paris'e kaçar. Burada bir yanlışlık sonucu farklı biriyle karıştırılır. Ancak bu yanlışlık ona hayallerinin yolunu açar. 
Felicie bu karışıklık sayesinde Büyük Opera binasının öğrenci kontenjanına girmeyi başarır.  
Peki kimse durumu anlamadan hayallerine kavuşabilecek midir?

Bırak Kendini (Lasciati andare) 

Yönetmen: Francesco Amato
Oyuncular: Toni Servillo, Carla Signoris, Luca Marinelli
Tür: Dram
Tutucu bir psikolog olan Elia, ayrıldığı fakat hala sevdiği eski karısı Giovanna ile aynı binada yaşamaktadır. Yaşadığı ufak bir kaza sonucunda doktor, Elia'ya kilo vermesi için egzersiz yapması gerektiğini söyler. Elia, gittiği spor salonunda tanıştığı spor eğitmeni Claudia'dan yardım ister. Ancak fazlasıyla sportif ve sağlıklı olan Claudia'nın oynadığı oyunlar, Elia ve Giovanna'yı içinden çıkılmaz olaylar zincirinin içine sürükleyecektir.

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın

Yönetmen: Gökhan Gök
Oyuncular: Halil Söyletmez, Serkan Şengül, Ferhat Göçer
Emekliliğine 1 gün kala patronunu dövünce işten atılan Cumali, çocuklarının kumar borcu olduğunu öğrenir. Sinirlenip onları okuldan almaya karar vermişken şans kapısını çalar ve ailece kendilerini güzel bir otelde tatil yaparken bulurlar. Tatilde müşterilerden birine aşık olan Cumali, oteli cümbüş alanına çevirir. Tam da bu sırada otel ciddi bir denetimden geçmektedir. 

Denizde Dehşet (47 Meters Down)

Yönetmen: Johannes Roberts
Oyuncular: Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine
Tür: Korku
Genç kız kardeşler Kate ve Lisa, güneş, eğlence ve macere dolu bir tatil yapmak için Meksika'ya giderler. Macerasever Kate, kız kardeşine köpek balıklı sularda dalış yapmayı önerir. Fakat Lisa, Kate kadar hevesli değildir. Kate'in ısrarına dayanamayan Lisa teklifi kabul eder ve dalış yapmaya giderler. Koruyucu kafesle güvenli bir şekilde suyun altına inen kardeşler oldukça heyecanlanır çünkü kafesin etrafını görkemli köpek balıkları sarmıştır. Fakat bir süre sonra heyecan yerini korkuya bırakır. Koruyucu kafes, bağlı olduğu tekneden kopar ve suyun derinliklerine doğru inmeye başlar. Oksijenleri tükenmeye başlayan kız kardeşler, etrafı köpek balıkları dolu sudan canlı olarak yüzeye çıkmanın yolunu ararlar.

İki

Yönetmen: Fatih Gürler, Ramazan Özer
Oyuncular: Tuğba Tutuğ, Emin Gümüşkaya, Tuana Naz Tiryaki
Tür: Korku, Gerilim
Şehir dışında, bahçeli ve iki katlı evlerinde yaşayan anne Meltem ve kızı Beril mutlu bir hayat sürmektedir. Onları tedirgin eden tek şey, olur olmaz zamanlarda ortaya çıkan evin emektar bekçisidir. Gizemli bekçi Meltem'de huzursuzluk yaratırken, bu huzursuzluğa bir de anne kızın görmeye başladığı ortak kabuslar eklenir. Bahçedeki gizemli mezar taşı da bunların üzerine tuz biber olur. Kendini savunmasız hisseden aile, eve geldikleri ilk günleri düşünmektedir ve kabusları gerçeğe dönüşmeye başladıkça işler daha da gizemli hale gelecektir... 

İsmail'in Hayaletleri (Les Fantômes d’Ismaël) 

Yönetmen: Arnaud Desplechin
Oyuncular: Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg
Tür: Gerilim, Dram
Hayatına yeni giren Sylvia ile şehirden uzak, sakin bir hayat yaşayan İsmail, yeni filminin hazırlıklarıyla meşguldür. Düzenli ve sakin yaşamında bir süre sonra sorunlar çıkar. 
Yazılarında tıkanmaya başlayan İsmail'in hayatı, 20 yıl öncesinde bıraktığı bir hayaletin tekrar ortaya çıkmasıyla alt üst olur. Yıllar önce habersizce çekip giden karısı Carlotta, geri dönmüştür. İsmail iki kadının arasında gelgitler yaşarken, filmi de tamamlamanın yollarını arar.

Kara Kule (The Dark Tower)

Yönetmen: Nikolaj Arcel
Oyuncular: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor 
Tür: Fantastik, Western, Macera
Roland Deschain, bütün evreni bir arada tutan Kara Kule'nin yok olmasını engellemek için, Siyah Giyen Adam olarak bilinen Walter O'dim'e karşı sürdürdüğü, sonsuz bir savaş içinde esir kalmıştır. Dünyanın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu, iyi ve kötünün ters düştüğü bu son savaşta Roland, kaleyi Siyah Giyen Adam'dan koruyacak tek kişidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)