E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem45 bin yeni öğretmen ataması yapılacak---

45 bin yeni öğretmen ataması yapılacak

45 bin yeni öğretmen ataması yapılacak
20 Mart 2023 - 16:33 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından öğretmen atamalarına ilişkin bir müjdeyi duyurdu.

"Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız." dedi.

AFET BÖLGELERİNDE GÖREVLENDİRİLECEKLER

Erdoğan, "Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Depremin yıkım maliyeti 104 milyar dolar

 

Erdoğan: Tahıl Koridoru Anlaşması uzatıldı

 

Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bekir taşçıl20 Mart 2023 17:34

    Branş önemli onuda açıklayın ayrıca 45 bin nedır ya 75 bin bekliyorduk bir atanacak öğretmen sayısını mantıklı açıklayın lütfen seçimlerde bu sayıya oy verilmez vermemde depremzede olarak yaşadıklarımızı hatırladıkça aman Allah'm cumhur ittifakı bir zahmet öteye