E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem40 ilde açık artırmayla 499 arsa satılacak---

40 ilde açık artırmayla 499 arsa satılacak

40 ilde  açık artırmayla 499 arsa satılacak
11 Eylül 2022 - 21:28 borsagundem.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenecek çevirim içi açık arttırma da 40 ilde 499 arsa satışa sunulacak. Arsa satışları KDV ve tapu harcından muaf olacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 40 ilde 499 arsayı açık artırmayla satışa sunacak. Çevrim içi katılım için başvurular 20 Eylül Salı günü saat 10.30 itibarıyla sonlanacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin internet sayfasındaki bilgilere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 40 ilde çevrim içi açık artırmayla satışa sunacağı arsaların ödemesi yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vadeyle yapılacak.

Arsa satışları KDV'den ve tapu harcından muaf olacak.

Yatırım için sunulan arsalar Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van ve Zonguldak illerinde yer alıyor.

Başvurular 20 Eylül'de sona erecek

Açık artırma, 21-22 Eylül'de saat 10.30'da iki ayrı oturum halinde Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki Bakanlık Konferans Salonu'nda ve İzmir Bayraklı'daki Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak.

Çevrim içi katılım için başvurular 20 Eylül Salı günü saat 10.30 itibarıyla sonlanacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve "(212) 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Menderes'in mektubu çevrim içi müzayede satılacak

Suç örgütlerinde ele geçirilen Bitcoinler müzayedede

Emlak Konut Kuzey Yakası’ndaki 62 dükkanı açık arttırma ile satacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Eylül 2022 22:48

    SÜVEYŞ KANALINI OSMANLI DEVLETİ YAPTIRMIŞ KANAL 1869 YILINDA TAMAMLANMIŞ 1882 YILINDA İNGİLİZLERİN ELİNE GEÇİNCE BUHARLI GEMİLERİ SAYESİNDE HOLLANDA İLE BİRLİKTE HİNDİSTANDAN ÇİNE KADAR UZAK DOĞU ÜLKELERİNİ SÖMÜRGELERİ YAPMIŞLAR