E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem4 eski bakanın fezlekesi Meclis'te---

4 eski bakanın fezlekesi Meclis'te

4 eski bakanın fezlekesi Meclis'te
04 Mart 2014 - 17:48 borsagundem.com

"17 Aralık" soruşturması kapsamında 4 eski bakan hakkında hazırlanan fezlekeler, savcılık tarafından Meclis'e gönderildi

"17 Aralık" soruşturmasını yürüten savcılar, eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında fezleke hazırlamıştı. Fezlekeler savcılık tarafından Adalet Bakanlığı'na gönderildi. Ancak Bakanlık, dört eski bakan hakkındaki fezlekeleri, usûl eksiklikleri nedeniyle iade etti. Usûl eksikliğinin de "fezlekelerin Adalet Bakanlığı aracılığıyla değil, doğrudan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gönderilmesi gerektiği yönünde" 2011 yılında çıkarılan genelgeye uyulmaması olduğu belirtildi.  

DOĞRUDAN TBMM'YE GÖNDERİLDİ

Bakanlığın geri gönderdiği fezlekeler, soruşturmayı yürüten savcının bağlı olduğu büronun başındaki İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Cengiz Ali Cengiz Hacıosmanoğlu tarafından tekrar ele alındı.  Savcı Hacıosmanoğlu usûl eksikliklerini tamamlamasının ardından fezlekeleri bu sefer doğrudan yeniden TBMM'ye gönderdi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vicdan05 Mart 2014 11:27

    ALLAH HEPİNİZE AKIL FİKİR VERSİN. OLANLARI HALEN GÖREMİYOR MUSUNUZ ? YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAM AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , İALENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • fadu05 Mart 2014 00:30

    Siz hepiniz hakim savcı olmuşsunuz yargısız infaz yapıyorsunuz,sabredemiyorsunuz yoksa hazmedemiyorsunuz? Bii siz insansınız başkalarına ne gerek............

  • HAYİLANA GAZOZ.04 Mart 2014 23:29

    Ey MUHALEFET parti başkanları buraya birdaha yazıyorum seçimlerde sandık başlarına mutlaka en güvendiğiniz adamları koyun satılmış şerefsizleri sakın koymayın bende bir akp üyesi olarak bundan sonra kesinliklen akp ye oy vermeyeceğim verdirtmeyeceğim söz bir ALLAH bir bizde oraya bizlerin oylarıylan geldi bunu kendileride biliyorlar ama nedense yenilgiyi kabullenemiyorlar onları unutmayın sadece işe yerleştirdikleri insanlar yada parti içinde yalakalık yapanlardan oy alacaklardır.istanbulu banagöre sadece MUSTAFA SARIGÜL ALIR.2015 seçimlerinde kesinliklen MHP tisini destekleyeceğiz.

  • Raks04 Mart 2014 23:15

    Bir biriyle bağı olmayan,Meclisi denetleyecek halk seçtiği ve halka açık,tüm yurttaşların rahatlıkla denetleyebileceği bağımsız bir hatta bir kaç kurum gereklidir.Özellikle başbakanın müdahalesinin mümkün olmadığ kurumlar acilen gereklidir.

  • Raks04 Mart 2014 23:08

    Sistem yanlış kurgulanmış,

  • Raks04 Mart 2014 23:07

    Bu işin üzerinin kapatılacağı kesindir.

  • AKP faşizmi YÜCE DİVAN'da hesap vermelid...04 Mart 2014 21:55

    Yandaş YARGI kurup anayasal darbesini kuvvetler ayrılığı ilkesini çiğnemiş ve katletmiş olarak tamamlamak isteyen, AKEPE oligarşisi... Tüm hırsızlık ve yolsuzluk iddia ve iddianameleri için asıl YÜCE DİVAN da yargılanmalı... AKEPE oligarşisinin kibir abidesi başı ile ADALET'e faşist oligarklar hesap vermelidir.. TÜRK milleti UKRAYNA milleti kadar olup olamadığını elbet 30 MART da gösterecektir...

  • T.C AKIN04 Mart 2014 21:10

    YÜZSÜZLÜĞÜN RESMİNİ YAPABİLİRMİSİN USTA AMA YAPMANA GEREK YOK USTA ŞU ANDA RESMİNİ ÇEKMİŞLER

  • turgut04 Mart 2014 20:25

    aklama partisi

  • Borsacı04 Mart 2014 18:47

    Onları da aklarlar , adı ak parti değil mi yapar mı yapar. sonra da başbakan çıkıp adalet yerini buldu der ...