E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem300 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı---

300 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı

300 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı
11 Mayıs 2018 - 08:50 borsagundem.com

FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına yönelik soruşturmada, 211'i muvazzaf 300 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, FETÖ/PDY imamları ile ankesörlü telefonla irtibat kurdukları ve itirafçıların isimlerini verdiği 211'i muvazzaf 300 asker hakkında İstanbul Sulh Ceza Hakimliğinden alınan kararla adreslere girildi.

Savcı Can Tuncay'ın koordinesinde yürütülen operasyona, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katılıyor.

Operasyonda gözaltılar olduğu ve operasyonun sürdüğü bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri11 Mayıs 2018 10:30

    Her türlü cemaatçilik, particilik, hemşerilik, adam kayırma bitmeden biz adam olamayız. Nerede vasıfsız adam varsa bu yollarla mevki kaptılar. Bu vasıfsız adamlarda ona buna hizmet ediyorlar. Akıldan bilimden yana değil cemaatten, partiden, çıkarın olan yerden olursan hep geriye gidersin. Sonuçta bizim en önemli hastalığımız budur.

  • mücadele zayıf..11 Mayıs 2018 10:12

    FETÖ ile mücadele zayıf.. Özel sektördeki FETÖ yapılanmaları aynen yapıyı koruyor. Örgütçülük faaliyetine gizli gizli devam ediyorlar.