E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor25 dakikada 200 milyon TL'lik tahvil sattı---

25 dakikada 200 milyon TL'lik tahvil sattı

25 dakikada 200 milyon TL'lik tahvil sattı
01 Mart 2014 - 07:47 borsagundem.com

SPK, Fenerbahçe'nin tahvil ihracı için, 'nitelikli yatırımcı' şartı getirince Başkan Yıldırım bakın kimleri aradı...

SPK, F.Bahçe’ye tahvil ihracı için “Tek şartım var. Tahvilleri küçük yatırımcıya değil, nitelikli yatırımcıya satarsanız” dedi, Aziz Yıldırım kolları sıvadı...Yatırımcıların 200 milyon TL’lik tahvil alacağını Denizbank’a garanti etmesi gerektiği için de Başkan, telefonu eline aldı, tek tek Fenerbahçelileri aramaya başladı. Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Aslan'ın haberine göre tamı tamına 25 dakika sürdü mesaisi. Bu sürenin sonunda pek çok isimden garanti alındı. Kimileri 1, kimileri de 5 milyon liralık tahvil almayı kabul etti. 200 milyon liraya Fenerbahçe ismi söz konusu olunca kısa sürede ulaşıldı.

KİMLER ALDI?

Fenerbahçe tahvillerinden alan isimlerin başında yine Ali Koç geliyor. Koç’un yanısıra diğer isimlerin bazıları şöyle: Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı, Abdullah Kiğılı. Bu isimlerin ne kadarlık alım yaptığı ise belirtilmiyor.
Fenerbahçe tahvil satımı için ilk etapta 100 milyon TL’lik satış yapacak. Geri kalan 100 milyon TL’lik bölüm ise 50 milyonluk 2 parti halinde satılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gramo01 Mart 2014 12:43

    bu tahvilleri alanlar hibe etmezse fb batar yasal olarak kardan öncelikli olarak tahvil alanlar pay alır para kalırsa hissecilere sıra gelir