E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem24 Şubat'tan beri bir ilk! Türk sahipli gemi Ukrayna'ya doğru seyre başladı---

24 Şubat'tan beri bir ilk! Türk sahipli gemi Ukrayna'ya doğru seyre başladı

24 Şubat'tan beri bir ilk! Türk sahipli gemi Ukrayna'ya doğru seyre başladı
05 Ağustos 2022 - 21:38 borsagundem.com

Ukrayna limanlarına 24 Şubat'tan bu yana ilk seferi yapacak olan Türk sahipli FULMAR S gemisi, yarın akşam saatlerinde Ukrayna'da olacak

Türk sahipli FULMAR S gemisinin, Ukrayna'ya doğru seyrinin başladığına dair Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından paylaşımda bulunuldu.

Paylaşımda, "24 Şubat'tan beri kapatılan ve operasyonları durdurulan Ukrayna limanlarına o tarihten bu yana ilk seferi yapacak olan gemiye, sabah saatlerinde yapılan denetim tamamlandı. Saat 15.30'da seferine başlayan Türk sahipli FULMAR S gemisi, 6 Ağustos akşam saatlerinde Ukrayna'da olacak." ifadesi kullanıldı.

Gemide denetim yapılmıştı

Dün Bandırma Limanı'ndan tahıl almak üzere Ukrayna'nın Çernomorsk Limanı'na doğru yola çıkan Barbados bandıralı Fulmar S isimli boş gemide Türkiye, Birleşmiş Milletler, Rusya ve Ukraynalı temsilcilerden oluşan Müşterek Koordinasyon Merkezi timi tarafından denetim yapılmıştı.

Gemideki denetim yaklaşık 2 saat sürmüştü.

Mısır yüklü üç gemi Odessa'dan yola çıktı

 

Zelenski’den tahıl gemisi açıklaması

 

Dünyanın beklediği gemi İstanbul Boğazı'na ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİKS07 Ağustos 2022 23:14

    YEDİLİ MASA YANLIŞLIKLA İKTİDARDA OLSA İDİ RUSYA ASLA BUNLARA İZİN VERMEZ BELKİ BİZDE GIDA SIKINTISI DÜNYA İLE BİRLİKTE ÇEKECEK İDİ.