E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2023 yılında ödenecek vergiler belli oldu---

2023 yılında ödenecek vergiler belli oldu

2023 yılında ödenecek vergiler belli oldu
19 Ekim 2022 - 08:12 borsagundem.com

TBMM’ye sunulan bütçe kanunu teklifi ile 2023 yılında ödenecek vergiler belli oldu. 2022 yılı vergi geliri tahminleri de netleşti. Türk halkı, 1 trilyon 430 milyar lira vergi öngörülmesine rağmen 2022 yılında 2 trilyon 601,6 milyar lira vergi ödeyecek

TBMM Başkanlığı’na sunulan bütçe kanun teklifine göre, 2023 yılında hükümet; 3 trilyon 673 milyar 735 milyon 478 bin lira vergi toplayacak. Teklife göre hangi kalem üründen ne kadar vergi beklendiği de ortaya çıktı. Peki gelecek yıl kim ne kadar vergi ödeyecek?Habertürk’ten Ahmet Kıvanç’ın konu ile ilgili yazısı şöyle:

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bütçe 78,6 milyar lira açık verdi

 

Düzenleyici ve denetleyici kurumlara 19,5 milyar liralık bütçe

 

Fuat Oktay, 2023 bütçe hedeflerini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AkTorol Ahmet Ötzbir19 Ekim 2022 12:49

    İha, siha, magazin siyasete yorum yazıyoruz. Bundan sonra böyle. 

  • ALİ KODUŞ19 Ekim 2022 10:27

    İktadar ve muhalefet sanki ceplerinden veriyorlarmış gibi musluğun ucunu açtı ben iktidara gelirsen sen çok yok ben senden çok vereceğim diye yiye ekonomiyi patlatılar .bu paralar nereden verilerecek halka basacaklar zamları ordan verecekler.

  • Mucise Reis : )19 Ekim 2022 08:38

    Keşke SAYIŞTAY raporları incelenerek, ilgili alanlarda tasarruflar sağlansa. Böylece raporlar doğrultusunda büyük tasarruflar otomatıkman VERGİLERİN yarıyarıya zalmasına sebep olacaktır. Neden sayıştay denetimleri var ? Bu işleri neden bir tlaimat ile çözen kurumla roldu ? kurumsal devlet yapısı ve birimleri otomatık işeleyerek birbirlerini emir almadan denetleyemez oldu ? bu kafa ile çok vergi öder bu millet.

  • Mucise Reis : )19 Ekim 2022 08:35

    kurkorumalı hesabın bedeli :D bir yerden çıkacak. İhracat yapan firmalar ödeyemiyorsa dolaylı vergiler ile bu millet öder :D özeti bu...  et yeme, süt içme, yumurta yeme, vergi öde... peynir alma, yoğurt tasarrufu et, git vergini öde.. sonra ben devlet yönetiyorum de :D biraz ağır değilmi böyle ekonomi döneminde bu millete ? keşke YEDEK AÇA bugunlerde milletin öğrenci evlatları için okullarda ücretsiz yemek için kullanılsa idi. Bir nesil beslenmen büyüyor, bu neslin çocuklarında gelişim bozuklukları görmek matematiksel bir sonuç... Vergi almak fayda mı ? zarar mı  yoksa gereksiz yolları köprüleri kullanılmayan dev abukl subuk binaların üretimini ertelesek mi ? kriz var diye... Ülke de yeni neslin hastalık ve besi bozuklukları en büyük eser olacak gibi...