E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 şehit polisin katili Şırnak'ta yakalandı!---

2 şehit polisin katili Şırnak'ta yakalandı!

2 şehit polisin katili Şırnak'ta yakalandı!
22 Ekim 2022 - 11:23 borsagundem.com

Şırnak Jandarma Komutanlığı, Silopi-Cizre karayolunda durdurduğu ticari takside Baran Amed kod adlı Kadir Sezgin isimli terörist çıktı. Sezgin’in, 2011 yılında Osmaniye’de 2 polis memurunun şehit edilmesi eylemine katıldığı belirlendi.


PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyelerine ve işbirlikçilerine yönelik Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyon kapsamında; Silopi-Cizre karayolunda, içerisinde 3 kişinin bulunduğu şüpheli bir ticari taksi durduruldu.

Yapılan araştırmada, ticari taksideki 3 şüphelinde 1'inin Baran Amed kod adlı Kadir Sezgin isimli terörist olduğu, teröristin ''Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma'' suçu başta olmak üzere 23 suçtan aranma kaydının olduğu tespit edildi.

2 POLİSİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

Baran Amed kod adlı Kadir Sezgin isimli teröristin; 2005 yılında terör örgütüne katıldığı, 28 Ekim 2011 tarihinde Osmaniye de PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen 2 polis memurunun şehit edilmesi eylemine katıldığı belirlendi. Ayrıca, 13 Ağustos 2012 tarihinde ise Hatay İli, Erzin İlçesinde kaymakamlık konutundaki polis noktasına, İlçe Jandarma Komutanlığına ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2 polis memurunun yaralanması olayında eş zamanlı gerçekleştirilen silahlı saldırı olayına katıldığı belirlendi.

Başsavcılıktan polisevine saldıranlara ilişkin açıklama

 

Finlandiya heyeti, FETÖ ve PKK'lı teröristlerin iadesini görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor

 

Yılbaşından bu yana 3 bin 148 terörist etkisiz hale getirildi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DIMBIL22 Ekim 2022 15:19

    KEMAL KILIÇTAROĞLU  İKTİDARA GELİNCE FETÖCLÜRE VE TÜM PKK LARI SESEBT BIRAKACAĞINI SÖYLEYORMUŞ ABDULLAH ÖCALAN SELAHATTİN DEMİRTAŞ TÜM PKK YARDIM EDEN BELEDİYE BAŞKANLARINI DA DAHİL BAKALIM TSK KUVVETLERİ BU İŞE NE DİYECEK.VEYA BU İŞ NASIL OLACAK.

  • baran22 Ekim 2022 12:27

    Gebetsenize!  Mahkeme bekleyip beslemeye zaten değmez!  İlk fırsatta Fırıldak K.  ve S. Tanrıkulu bunları serbest bırakmak için ortalığı karıştırmaya çalışacaktır.

  • Mucise Reis ;)22 Ekim 2022 13:18

    Neler zırvalıyorsun gene ?.. Kanun gereğini yapıyor... İdam olmadığı için malesef,  ne kömür madeni katilleri,Ne de bu tip teröristler yada Normal cinayet işleyenler, kadın cinayetleri vb  idam ile yargılanmıyor... Burada suçu ona buna atacağına biraz yönetenlere bir şeyler yazmalısın... Hatta bazı kişilere özel aflar ile dışarı çıkan mafya liderleri de  unutmuyoruz. Yazıyorsun ama boş yazıyorsun. İsimler yuvarlayıp başka partilere giden 5 oy, 200 oy geri gelir mi çırpınışların güldürüyor. Bura da ciddi problem var. Şehit edilen memurlar, bu alanda özel kanunlar çıkartılıp daha ağır cezalar verilmeli, ama bir çalışma göremiyoruz malesef...