E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem19 yaşındaki Mekiye Kaya da PKK'dan kaçıp teslim oldu---

19 yaşındaki Mekiye Kaya da PKK'dan kaçıp teslim oldu

19 yaşındaki Mekiye Kaya da PKK'dan kaçıp teslim oldu
26 Aralık 2019 - 02:40 borsagundem.com

Diyarbakır'da, kayıp çocuklarının bulunması için HDP il binası önünde oturma eylemi yapan annelerden Hüsniye Kaya'nın kızı Mekiye (19), Irak'ta terör örgütü PKK'dan kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Millilik iman insanlık sadece lafta26 Aralık 2019 10:31

    Daha kıraç göründüğü için bu bölgeleri söylüyorum; iç anadolu, doğuyu avrupalılara verin. Sadece 5-10 sene sonra görün değişiklikleri. Teknolojik üsler, coğrafyaya uygun fabrikalar kurulur, şehirler güzelleşir, ekonomisi cari fazla verir, yeni tarihi eserler açığa çıkar, doğa korunur hatta güzelleşir, yeni tohumlar, yeni ürünler yetiştirilir. Kürt-türk-arap farketmez kardeşim ortadoğu insanında iş yok. Tembel, maceracı değil, azimli değil, vatansever değil, doğasever, topraksever, tarihsever, kültürsever değil. Sosyokültürel düzey türkiyede düşük, insanlar fırsatçı, rahatın peşinde, kitap okuma, kişisel bakım, gelişim alışkanlığı yok. İstanbul istanbul diyoruz çağ kapatan çağ açan islam şehri nedir şu hali yahu ? Bana kızmayın ama yunanda olsa idi dahi şu an bundan 100 kat daha güzeldi ve korunmuştu. Hırsızlık, yolsuzluk, lüks, rahat yaşam nedeniyle batan yunan  bile yatırımcılara tarihimizi, doğamızı bozmayacaksanız kamu mallarını satarız dedi.

  • emek verin26 Aralık 2019 10:24

    15 kardeş var neden açız diye devlete kızıyorlar, anne babasına durumunuz yeterli değil, bilginiz donanımınız yeterli değil, psikolojiniz yeterli değil neden bunca çocuk yaptın diye kızan yok. Şehri, ilçesi pis kendine kızmıyor belediyeye kızıyor. Yahu sen kendini, evini, kapını temizle önce belediye çöpü almazsa sonra ona kız. Sen bahçene ağaç bitki dikmezsen, balkonuna çiçek koymazsan bir şehir nasıl nezih, güzel olabilir ? Doğa kültürü olmalı, yağma yoketme kültürü değil. Sevgi ile bakım ile kıraç topraklar bile cennet olur sonra izmirdeki gelip hakkaride yaşamak ister. Biraz da sen yapacaksın kısıtlı imkanlarla italyanın güzel bölgeleri gibi çiçek ağaç donatacaksın her yanı. Öyle okuyacaksın ki avrupalılar bile seni kıskanacak. Batılı toplumlar sıfırdan gelişti okuyarak merak ederek araştırarak azimle. Siz öyle gelişin öyle emek verin ki herkes kıskansın. Ağlayarak suçlayarak 40 senedir birşey değişmedi kan ve gözyaşı hep oldu.

  • 0000026 Aralık 2019 09:51

    geçmiş olsun