E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem19 gözaltı! Sarallar grubuna operasyon---

19 gözaltı! Sarallar grubuna operasyon

19 gözaltı! Sarallar grubuna operasyon
03 Mayıs 2019 - 18:23 borsagundem.com

'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Ümit Saral'ın avukatı Tolga Çeken de var

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde çeşitli ilçelerde düzenlediği operasyonda 19 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, çek ve senetler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheliler hakkında, 'Yağma', 'Tehdit', 'Silahla kasten yaralama' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA 'VASİ' AVUKAT DA VAR

Milliyet'teki habere göre gözaltına alınan 19 kişiden biri de İstanbul Barosu Avukatlarından Tolga Çeken. Yapılan soruşturmada Avukat Çeken’in çete elebaşı Ümit Saral’ın dışarıda bulunan işlerini takip eden ve çete mensuplarıyla arasındaki bağı kuran şahıs olduğu tespit edildi.

VASİ, AVUKAT, KÖPRÜ

Avukatlık Bürosunda gözaltına alınarak emniyete götürülen ve aynı zamanda Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan çete elebaşının avukatı da olduğu öğrenilen Avukat Çeken’in, çete ile çete elebaşı arasındaki köprü vazifesinin yanı sıra, çete elebaşının “vasi”liğinide yaptığı ve dışarıdaki işlerini takip eden isim olduğu polis tarafından tespit edildi. 19 çete mensubunu emniyette sorguya alan polisin çeteye yönelik soruşturması devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mecit merden04 Mayıs 2019 00:18

    devlet ik önçe ülkedeki gayri yasal ola gelen gayri meşru ışler yapan yanacıları tutuklasın malesef ülke katılerın hırsızların cinayet orgutlerın merkezı olmuş hale antalıya tam pislikk yüvasıı her türlu pis ışlerın dondugu nokta ne ıstesen bulnuyor yabacı hayat kadınımı sılah kacakcılıgımı ınsan tacırlerı eroyın akla gelen gelemeyn tüm pislkler orada