E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem14 Mayıs'ta liderler nerede oy kullanacak?---

14 Mayıs'ta liderler nerede oy kullanacak?

14 Mayıs'ta liderler nerede oy kullanacak?
09 Mayıs 2023 - 12:07 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak. Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Ankara Çankaya'da oyunu kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da Anıttepe Ortaokulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu'nda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent'te T Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul'da, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara Çankaya'da Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara Çankaya'da Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Ankara'daki Çankaya İlkokulu'nda oy kullanacak.

14 Mayıs seçimlerine 1 hafta kaldı

 

İngiltere'de 14 Mayıs seçimleri için oy verme işlemi tamamlandı

 

İşte seçimler için 6 adımda oy kullanma rehberi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 09 Mayıs 2023 20:36

    Pirim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz biz arada ezildik alttaki bizimle aynı oldu şimdide 7500 üstüne artış deniyor Kemal Sunalın dediği gibi E ben biz arada ezilecegizmi hep

  • Menü09 Mayıs 2023 14:04

    Kapasiteli iyi yetişmiş dürüst idealist sağlam karakterli insanlar rahatını bozmadıkça bu seçeneklerle alçak sürünmeye devam

  • Pala09 Mayıs 2023 13:08

    70 yas ustu icin akli sagligi raporu olmadan oy kullandiriñmamasi lazim. Mesela bahceli o testi gecemez