E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin11 film vizyonda---

11 film vizyonda

11 film vizyonda
22 Nisan 2016 - 09:06 borsagundem.com

Türkiye'deki sinema solanlarında 7'si yerli 11 film vizyona girdi

İşte bu hafta gösretime girecek olan filmlerin kısa özetleri

Avcı: Kış Savaşı
Yönetmen: Cedric Nicolas-Troyan
Oyuncular:
Emily Blunt, Colin Morgan, Charlize Theron, Chris Hemsworth
Tür: Aksiyon, Macera, Drama (114 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Kötü Kraliçe Ravenna (Theron) , Pamuk Prenses’in bıçağıyla yenildiğinin sanılmasından uzun sure önce, kız kardeşi Freya’nın (Blunt) kalbini kıran bir ihaneti yaşayışını ve krallıklarından kaçışını sessizce izlemişti. Freya’nın her türlü düşmanı dondurabilme yeteneğiyle, genç buz kraliçesi ücra, soğuk bir sarayda uzun yıllar geçirmiş, Eric (Hemsworth) ve savaşçı Sara’nın (Chastain) da yer aldığı ölümcül bir avcı lejyonu yetişti...

Babaların Babası
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Oyuncular:
Ömer Gecü, Menderes Samancılar, İsmail Demirci, Ayşen Sezerel
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
İstanbul yeraltı aleminin raconunu kesen, Babaların Babası Necdet Çetin, birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenir. Kendisinin kesinlikle karşı olmasına rağmen uyuşturucu işi yaptıklarını öğrenen Çetin, onlara bir ders vermek için harekete geçer. Alemdeki herkesin saygı duyduğu Nejdet Çetin, uyuşturucu trafiğini ve kara para takasını engellemek için bir plan yapar.

Kuzular Kurtlara Karşı
Yönetmen: Maxim Volkov, Andrey Galat
Tür: Animasyon, Komedi, Aile (93 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Çok uzaklarda, sihirli bir dünyada bir koyun sürüsü kendi halinde yaşayıp gitmektedir. Ama doğayla barış içinde yaşadıkları güzel köylerindeki mutlu yaşamları yakınlardaki bir vadiye inen kurt sürüsüyle bir anda bozulur. Koyunlar yeni komşularıyla nasıl geçinebileceklerini kara kara düşünürken, kurtlar da ihtiyarlamış liderlerinin yerine yeni bir lider arayışındadır. Sürünün en sevilen ama en şapşal kurdu Gri, liderliğe aday o...

Kabr-i Cin: Mühür
Yönetmen: Volkan Adıyaman
Oyuncular:
Burcu Küçük, Bekir Aslantaş, Mehmet Vanlıoğlu, Orhan Milli
Tür: Korku (98 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Yüzyıllar önce iyi bir cinin Kuran'dan esinlenerek yazdığı gizli kitaba, 100 yılda bir, 'bekçi' adı verilen koruyucular gelmektedir. Yıl 1915 olduğunda, sevdiği kız olan Zöhre'nin başka biriyle evlendirilmesi üzerine Selim yaşamına son verir. Zöhre ve evlendirildiği adamın kardeşi Hacer bu kitabı çalarlar. Niyetleri kitaptaki büyülerden birini yapmaktır ancak büyüyü yanlış yapınca Azazel adında bir cini serbest bırakırlar. 

Yola Geldik
Yönetmen: Haydar Işık
Oyuncular:
Ozan Dağgez, Orhan Aydın, Meral Kaplan, Levent Aykul
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Komedi türündeki film, bir akaryakıt istasyonunda beraber çalışan ve çalıştıkları istasyonun hatırı sayılır bir miktarda parasını Beyoğlu barlarında yiyen iki gencin, iş yeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine para açığını kapatmak için yanlış bir yola girmelerinin ardından başlarına gelen olayları anlatıyor.

Kral İçin Hologram
Yönetmen: Tom Tykwer
Oyuncular:
David Menkin, Dhaffer L'Abidine, Christy Meyer , Eric Meyers
Tür: Drama (97 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Alan Clay, 54 yaşında Amerikalı bir işadamıdır. İşleri hiç de yolunda gitmemektedir ve iflasın eşiğine gelmiştir. Bu durumdan kurtulabilmek için Anthony, gençlerden oluşan bir takımla birlikte Suudi Arabistan'a gider. Anthony orada IT endüstrisi üzerine girişim fikirlerini paylaşmaya çalışır. Ama onun geleneksel düşünceleri artık yeterince karlı değildir. 

Küçük Kral
Yönetmen: Lutz Stützner, Sandor Jesse
Tür: Animasyon, Aile, Fantastik (83 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Janusz Korczak imzalı kitabı temel alan filmde babasının ölümüyle tahta geçen 9 yaşındaki Macius'un kendisinin saflığından faydalanmaya çalışan generallere ve ağır devlet yüklerine nasıl direndiğini görüyoruz. Film Brüksel'deki Anima Festivali'nde ödüle layık görüldü.

Yolculuk
Yönetmen: Mustafa Kenan Aybastı
Oyuncular:
Nebil Sayın, Nevzat Süs, Metin Coşkun, İsmail Karagöz
Tür: Drama
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Yolculuk’un merkezinde muhafazakar bir ailenin çocuğu olarak kimlik karmaşası yaşayan Mehmet yer alıyor. Bir yanda baskıcı babası, diğer yanda ilişkide olduğu şeriatçı gruplar ve Suriye’de süre giden savaş varken Mehmet ilk büyük aşkıyla da tanışıyor. Kim olduğu ve ne istediği sorusunun cevabını bulması ise umduğu kadar kolay olmuyor.

Kor
Yönetmen: Zeki Demirkubuz
Oyuncular:
Taner Birsel, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Çağlar Çorumlu
Tür: Drama (145 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Kocası Cemal, bir iş için gittiği Romanya’da tutuklanınca acilen ameliyat olması gereken çocuğuyla bir başına kalan Emine, kocasının eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya bir zamanlar çok hoşlandığı ama Cemal’le evlenen genç kadının ve çocuğunun durumuna kayıtsız kalmaz. Aylar sonra İstanbul’a dönen Cemal, Ziya’nın çocuğunu ameliyat ettirdiğini öğrenir. Emine’yi çok kıskanan Cemal, durumla görmezden mi gelecektir?

Şeytan Papuçta
Yönetmen: A. Cengiz Mert
Oyuncular:
Adil Mete, Ali Leventgöz, Bilal Ersoy, Bahadır Mete
Tür: Korku (89 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Şeytan Papuçta filmi hem çekim aşamasında yaşadığı sorunlarla hem de bu kadar iddialı filmin arasında kendisinde vizyonda yer bulabilmesi ile sinema dünyamız için eşsiz bir örnek özelliği taşıyor. Tamamı Burdur’un Bucak ilçesinde çekilen film, Bucak Belediyesi’nin katkıları ile vizyonda. Bu film sinema sektöründe tutunmaya çalışan küçük filmlerin yapımcı, emekçi, senarist ve, oyuncularının mücadelelerinin simgesi sayılır.

Saklı
Yönetmen: Ferhat Öçmen, Selim Evci
Oyuncular:
Settar Tanrıöğen, Türkü Turan, Ümit Çırak, Şehnaz Bölen Taftalı
Tür: Drama (102 dk)
Vizyon Tarihi: 22.04.2016
Vakur kişiliğiyle tanınan bir müzisyen olan Mahir Bey, kızının arkadaşı Duru ile saklı bir ilişki yaşamaktadır. Duru’nun babası Ali Bey ise geleneklerine bağlı, ailesine düşkün iki kız babasıdır. Mahir Bey ve Duru korkuları yüzünden birbirlerinden uzaklaşmak üzereyken, Ali Bey’in bu saklı ilişkiyi öğrenmesi an meselesidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)