E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem10 yerleşim bölgesine daha Azerbaycan bayrağı dikildi---

10 yerleşim bölgesine daha Azerbaycan bayrağı dikildi

10 yerleşim bölgesine daha Azerbaycan bayrağı dikildi
04 Ekim 2020 - 11:13 borsagundem.com

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuyla şiddetli çatışmaların dün devam ettiğini bazı yerleşim bölgelerinin de işgalden kurtarıldığını açıkladı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, dün cephede şiddetli çatışmaların devam ettiğini belirtirken, Terter yöresine bağlı Sugovushan ve Taliş yerleşimlerinin, Fizuli yöresine bağlı Aşağı Abdurrahmanly köyü ve Mehdili, Çakırlı, Aşağı Maralyan, Şeybey, ve Cebrayil bölgesinin Guyjag köylerinin işgalden kurtarıldığını açıkladı.

Bakanlık aynı zamanda, “Suqovushan-Ağdere istikametindeki çatışmada Ermeni silahlı kuvvetlerine ait 77'nci tank taburunun 4 tankı imha edildi ve 3 tank ele geçirildi. Ermeni Silahlı Kuvvetlerinin 5'inci dağ tüfeği alayına yaptığı topçu saldırıları neticesinde alayın 4 aracı imha edilmiş, askerler arasında çok sayıda can kaybı ve yaralanma olmuştur. 5'inci dağ tüfeği alayının birkaç biriminin askeri personeli ise savaş pozisyonlarını terk ederek kaçtı” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bünyamin yurduseven04 Ekim 2020 19:09

    Ermeni dostu CHP li Ermenileri alkışlıyorum. Çünkü onlardan da başka bir şey beklenmez. Onların ne olduğu  değil ki.

  • ZELİHA KARAKAŞLI04 Ekim 2020 21:35

    cnn Türk de cuma günü zannedersem açık oturum var idi.chp istanbul başkanı canan kaftancıoğlu ermeniler günde kutlama yaparmış.sonra ulu önder ATATÜRK  e sanki kendisi asker arkası küçümsüyerek Mustafa Kemal diyor.Bunların ülke sevgisi batsın.zaten parti doğru yöneltilse gidip teröristleri destekleyen hdp ile ittifiak yapmazlar idi.malesef partinin içinde 10-15 ülke sevgisi farklı olan milletvekilleri var.partinin yapısını anlamakta zorluk çekiyoruz.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU04 Ekim 2020 13:57

    Azerbeycan ordusu tam profesyonel olmadığı için çok yavaş ilerlemektedir.umarım karabağı alırlar.chp den üç beş milletvekili de tutmuş ermenistan desteklemesi ne kadar üzücü bizim için.

  • Metin04 Ekim 2020 15:47

    Desteklerler dostum ermenileri desteklerler.kılıçdar oglu gibi bir kişiligi hakediyolar zaten.

  • Mehmet04 Ekim 2020 12:52

    Az önce Ajanslar geçti. . Ermeni topcusu Azerbaycan topraklarına savaş olmayan bölgeye atışlar yapmış. Nasıl bir gavur ordusu dur bu.. hiç inanç da yok. ateist midir nedir bunlar... Bence Azerbaycan erivan a doğru ilerlemeli. Sivillere dokunmadan.