E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin10 yeni film gösterime girdi---

10 yeni film gösterime girdi

10 yeni film gösterime girdi
17 Nisan 2015 - 15:13 borsagundem.com

Animasyondan, çocuk filmine, korkudan, komediye bu hafta 10 film sinemalarda

Neslihan Atagül ile Ekin Koç’lu ‘Senden Bana Kalan’, Kanunların hiçe sayıldığı bir birliktelik ‘Kanunun Kuvveti’, Mehmet Ali Erbil ile Yolanthe Cabau’lu komedi filmi ‘Polis Akademisi: Alaturka’, Barış Atay’ın yönetmenliğini yaptığı ve rol aldığı ‘Eksik’ filminin yanı sıra ‘Dönüm Noktası’, ‘Mifrez: Cin Padişahı’, ‘Tek Aşkım’, ‘Sebahat ve Melahat’, ‘Ejder Yuvası’ ve Kuzular Firarda filmleri sinemaseverlerle buluştu.

Senden Bana Kalan

Çocukluğunda annesiz ve babasız kalan Özgür, büyükbabasının mirası sayesinde zorluk görmeden, biraz da şımartılarak büyümüştür. Büyükbabasından kalacak olan miras sayesinde rahat ve sorumsuz bir hayat sürmeyi planlarken 18 yaşına bastığı gün işlerin hiç de umduğu gibi gitmeyeceğini öğrenir. Özgür mirası alabilmek için vasiyetnamede yazan bir şartı yerine getirmek zorundadır. Buna göre İstanbul dan Çanakkale nin Adatepe köyüne taşınacak ve burada bir yıl geçirecektir. Özgür bu şartı yerine getirmezse mirasın yalnızca ufak bir kısmını alabilecek, geri kalan kısmı ise hayır kurumlarına bağışlanacaktır. Mirası hak ettiğini düşünen Özgür, Adatepe ye gider ve kendini bekleyen yeni hayata böylece atılmış olur. Adatepe de onu büyük sürprizler beklemektedir. En büyük sürpriz ise beklenmedik bir anda hayatına giren Elif olacaktır.

Filmin yönetmenliğini Abdullah Oğuz yaparken oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Neslihan Atagül, Ekin Koç, Sabri Özmener, Doğa Konakoğlu gibi isimler rol alıyor.

Polis Akademisi: Alaturka

Polislik mesleğine uygun olmayan, deyim yerindeyse ipini koparan herkes polis akademisine alınmaya başlamıştır. Polis Akademisi nin aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet in bu dönemde başına bir dizi komik olay gelir ve bu duruma sinirlenir. Haşmet sertleştikçe kontrolu kaybeder, o kontrolu kaybettikçe Polis Okulu yeni öğrenciler için daha eğlenceli bir yer haline gelmeye, Haşmet in hayatı ise ufak ufak bir kâbusa dönüşmeye başlar.

Filmin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu yaparken oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Yolanthe Cabau, Peker Açıkalın, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler gibi isimler rol alıyor.

Eksik

‘Eksik’, 80 darbesi sonrası, parçalanan bir ailenin, 30 yıllık ayrılık sürecine ışık tutmaya çalışırken, bir anne (Melek) ve birbirinden ayrı büyümek zorunda kalan iki oğlu (Türker ve Devrim) arasındaki ilişkiyi irdeliyor. Üçünün de yıllarca derinlerde sakladıkları özlemle karışık öfkelerine, geçmişte kalmış bir kırılmanın parçalarını birleştirme çabalarına ve hayatlarında ilk kez yüzleşmelerine tanıklık etmeyi amaçlıyor.

Filmin yönetmenliğini Barış Atay yaparken oyuncu kadrosunda Nur Sürer, Barış Atay, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat gibi isimler rol alıyor.

Kanunun Kuvveti(La French)

1975 yılında Marsilya da geçen hikayede idealist ve kıdemli polis mahkemesi hakimi Pierre Michel in hikayesine konuk oluyoruz. Michel eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat süren, işinde başarılı bir kanun adamıdır. Bir süredir çalışmakta olduğu yerden Marsilya nın kritik bir bölgesine atanan Michel tarihin gördüğü en organize uyuşturucu çetelerinden birinin peşine düşecektir. French Connection adındaki bu çete, Amerika ya uyuşturucu ihracatı yapan Marsilya nın en büyük uyuşturucu ağını yönetir. Çetenin önde gelenlerinden Zampa ya karşı savaş açan Michel meslektaşlarının tüm uyarılarına rağmen son derece tehlikeli bu görevi yürütecektir. Ne var ki Frennch Connection her daim bir adım öndedir ve bir noktadan sonra Michel in hayatının en zorlu kararını alması gerekecektir.

Filmin yönetmenliğini Cédric Jimenez yaparken oyuncu kadrosunda Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Benoît Magimel, Celine Sallette, Mélanie Doutey gibi isimler rol alıyor.

Dönüm Noktası(The Humbling)

Simon Axler, 60 lı yaşlarda bir anda oyunculuk yeteneğini kaybeden bir aktördür. Washington da bir tiyatroda sergilenen Macbeth oyununda rol almış ve sonrasında olumsuz eleştirilerin hedef noktası olmuştur. Bu durum Axler ı derin bir depresyona sürükler, oyunculuğu bırakmayı düşünme noktasına kadar götürür. Eşinden ayrıldıktan sonra bir psikiyatri servisine gider ve burada hayatını değiştirecek Sybil ile tanışır.

Filmin yönetmenliğini Barry Levinson yaparken oyuncu kadrosunda Al Pacino, Kyra Sedgwick, Dianne Wiest, Dylan Baker, Greta Gerwig gibi isimler rol alıyor.

Mihrez: Cin Padişahı

Doğum günü gelen Betül’ün dört yakın arkadaşı Onur, Şafak, Sibel ve Derin ile bu keyifli günü kamp yaparak kutlamak isterler. Ekibin mizah kaynağı Şafak, eğlenceyi artırmak için bir cin çağırma seansı yapmayı teklif eder; başta zorlansa da herkesi bir şekilde ikna eder. Fakat olacakları elbette hesaba katamaz. Seans esnasında Betül herkesin öldüğü bir halüsinasyon görür ve korkuya kapılır. Kamptan dönerler ama takip eden günlerde arkadaşlarının ve babasının teker teker ortadan yok olduğunu görür. Herkesi kurtarmanın bir çaresini ararken, geçmişten gelen bir günahın bedelini ödediğini fark eder..

Filmin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yaparken oyuncu kadrosunda Melisa Toros, Tarık Ündüz, Doğa Konakoğlu, Leyla Yüngül, Haldun Boysan gibi isimler rol alıyor.

Tek Aşkım(The One I Love)

Ethan (Mark Duplass) ve Sophie (Elisabeth Moss), artık sona ermek üzere olan evliliklerini kurtarabilmek adına terapistlerinin önerisiyle haftasonu için küçük bir tatile çıkarlar. Ancak burada akıllarına hiç getirmedikleri ikilemlerle karşılaşırlar. Tek Aşkım, tipik romantik komedi filmlerinden farklı bir bakış açısı sunuyor.

Filmin yönetmenliğini Charlie McDowell yaparken oyuncu kadrosunda Elisabeth Moss, Mark Duplass, Ted Danson, Marlee Matlin gibi isimler rol alırken seslendirenler arasında Mary Steenburgen, Charlie McDowell, Jennifer Spriggs, Drew Langer gibi isimler var.

Sebahat ve Melahat

Sebahat ve Melahat iki kadının, çapkınlık yaptıklarını öğrendikleri kocalarını bulmak için Karadeniz’in yaylalarından İstanbul’a uzanan eğlenceli yolculuğunu konu alıyor.

Filmin yönetmenliğini Hasan Kalender yaparken oyuncu kadrosunda Deniz Oral, Emin Gümüşkaya, Sabriye Kara, Adem Yılmaz, Sami Aksu gibi isimler rol alıyor.

Ejder Yuvası(Dragon Nest: Warriors Dawn)

Altera ülkesi uzun yıllar boyu insanlar, elfler ve canavarlar arasındaki çekişmeye tanık olmuş, huzurun zor sağlandığı topraklardır. Ve tüm bu canlılar Black Dragon a karşı sadakatleriyle tanınırlar. Fakat yakın zamanda Ejderha yuvasında hareketlenmeye başlamıştır. Ejderha emrindeki kötücül canavarları Altera ya doğru yollar. Büyük savaş yaklaştıkça, insanlar ve elfler birleşerek, ejderhanın yuvasına giden gizli tüneli bulmak ve onu yuvasında öldürmek için iş birliği yaparlar. Hepsinin kaderi ise Ejderha ile karşı karşıya gelecek olan genç savaşçı Lambert e bağlıdır...

Filmin yönetmenliğini Yuefeng Song yaparken seslendirme yapanlar arasında Bianca Collins, Blythe Auffarth gibi isimler var.

Kuzular Firarda(Shaun the Sheep Movie)

Çiftlik hayatından iyice sıkılan Shaun ve arkadaşları, bir gün zekice bir planla çiftlikten kaçarlar. Ancak umduklarından çok daha fazlasıyla karşılaşacaklardır, kontrolden çıkan karavanla birlikte büyük şehrin karmaşasına katılan kahramanlarımız, sahiplerini bulmaya çalışırken unutmayacakları maceralar yaşarlar.

Filmin yönetmenliğini Mark Burton, Richard Starzak yaparken seslendirenler arasında Omid Djalili, Andy Nyman, Justin Fletcher, John Sparkes, Richard Webber gibi isimler var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)