E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor10 milyon dolarlık forma---

10 milyon dolarlık forma

10 milyon dolarlık forma
02 Ekim 2013 - 06:42 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, gelecek seneki forma için hangi firmayla anlaşacaklarının 15 gün içinde belli olacağını söyledi

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, gelecek seneki forma için hangi firmayla anlaşacaklarının 15 gün içinde belli olacağını söyledi. Kiğılı rakamın 5 milyon dolara çıkacağını belirtti.
Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, CNBC-e'nin sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'nin formalarının şu an Adidas tarafından üretildiğini belirten Kiğılı, şirketle sözleşmenin sezon sonunda biteceğini söyledi.
Yeni anlaşma için görüşmelerin sürdüğünü belirten Kiğılı, "Gelecek sene başka bir marka da olabilir. Sırada diğer markalar da var. Bunun görüşmelerine başladık, 15 güne kadar kiminle yola çıkacağımıza karar vereceğiz. 2 milyon dolarlık sözleşmenin tutarının asgari yüzde 100 artmasını bekliyoruz. 5 milyon dolarlara kadar gidecek" dedi.
FORMA SATIŞLARI YÜZDE 15 ARTTI
Yeni forma tasarımlarının kamuoyunda tartışılmasıyla ilgili konuşan Kiğılı, bu algının yanlış olduğunu, forma satışlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış yaşandığını söyledi.
FENERIUM'UN DEĞERİ 315 MİLYON TL
Fenerium'u 81 ile taşıyacaklarını belirten Kiğılı, "Fenerium'un marka değeri 315 milyon lira" şeklinde konuştu.
STADIN İSMİ DEĞİŞECEK Mİ?
Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isminin değişmesiyle ilgili kararın Genel Kurul tarafından verilebileceğini belirten Kiğılı, "Bence ismi değiştirmeye gerek yok" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)