E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem1 milyon kişilik Charlie Hebdo protestosu---

1 milyon kişilik Charlie Hebdo protestosu

1 milyon kişilik Charlie Hebdo protestosu
19 Ocak 2015 - 20:28 borsagundem.com

Charlie Hebdo dergisinin son sayısında Hz. Muhammed’in karikatürünü yayınlamasını protesto etti.

Rusya’nın Çeçenistan Cumhuriyeti’nde toplanan yaklaşık yaklaşık 1 milyon Çeçen, Charlie Hebdo dergisinin Hz. Muhammed’in karikatürünü yayınlamasını protesto etti.

Başkent Grozni’de toplanan kalabalık “Hazreti Muhammed’i seviyoruz” eylemi düzenledi.

Eyleme katılan Çeçenistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, “Karikatür dergisi yetkililerini şiddetle kınıyoruz. Konuşmalarında özgürlükten bahsederek onları destekleyen politikacıları da kınıyoruz. Hiç kimse dünyadaki 1.5 milyar Müslüman’ın duygularıyla peygamberimizin karikatürünü çizerek alay edemez” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM20 Ocak 2015 14:04

    CEVAPTIR : “ibrahim özbek” ve “dogan” yazdıklarınızı okudum.cehaletinizle ve kafanızdaki fantastik dünya ve KORKAKLIĞINIZ ile sizi baş başa bırakıyorum..YALAN SÖYLEMEYİ ve İKİ YÜZLÜ DAVRANMAYI BIRAKIN..ben ALEVİ DİNİNDENİM islam dini yada diğer dinlerden değilim ALEVİYİM.. islam dini yada diğer dinlerm benim için bir anlam ifade etmiyor evet ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM..

  • dogan19 Ocak 2015 22:50

    bende aleviyim, ama senin gibi adamlar yüzünden hep aleviler yanlış tanınıyor. birde ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM demişsin, Allah katında tek din islam dır, başka din yoktur.

  • ibrahim özbek19 Ocak 2015 22:05

    kardeş alevilik diye bir din yok Aii efendimiz peygamberimizin damadı ehli beyt aynen efendimizin göz nuru siz ne anlatıyorsunuz bunları muhakkak biliyosunuzdur hepsi 5 vakit namazını kılan kuranını okuyan allahın emirlerini herseyin önünde gören insanlar

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Ocak 2015 21:12

    İNSANLIK KİNDARLARA ve DİNDARLARA BIRAKILMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR..ÇÜNKÜ İNSANLIĞIN YAŞAYACAĞI BAŞKA BİR DÜNYA YOKTUR..CEHALETE KÖRLEŞMEYE HAYIR..LAİKLİĞİN, ÖZGÜRLÜĞÜN ŞAH OLACAĞI DÜNYAYA SELAM OLSUN..ALMİR ALİ ÖZGÜR

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Ocak 2015 20:53

    MÜSLÜMAN DÜNYASI İSLAMCILAR BU İKİ YÜZLÜLÜĞÜNDEN NE ZAMAN VAZGEÇER BİLEMİYORUM AMA MÜSLÜMAN DÜNYASI SÜREKLİ HEM KENDİNE HEM DÜNYAYA YALAN SÖYLÜYOR..PEYGAMBERLERİ MUHAMMEDE EN BÜYÜK HAKARETİ MUHAMMEDİN KARISI AYŞE YAPMIŞTIR BU NEDEN GİZLENİYOR SÖYLENMİYOR..AYŞENİN PEYGAMBERLERİ MUHAMMEDE SÖYLEDİĞİ SÖZÜ YAZSAM YAYINLAMAZSANIZ .