E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin1 dolarları kanalizasyona atarak protesto ettiler---

1 dolarları kanalizasyona atarak protesto ettiler

1 dolarları kanalizasyona atarak protesto ettiler
31 Temmuz 2016 - 15:16 borsagundem.com

İstanbul'da Esenler esnafı, FETÖ/PDY Örgütü 'nün simgesi haline gelen 1 dolarlık banknotları kanalizasyona atarak protesto etti

Demokrasi nöbeti için Dörtyol Meydanı'nda buluşan Esenler esnafı adına basın açıklaması yapan Abdurrahman Bölük, 15 Temmuz'un Türkiye için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, "Fethullah Gülen denilen vatan haini, haydut insanların dini duygularını sömürerek 40 yıl bu ülkeyle alçakça savaşmıştır. ABD'den şifreli 1 dolarlarla militanlarına şifreli bilgiler vermiştir. Hainler, ceplerinde 1 dolarlarla kanalizasyon çukurlarında yakalanmıştır. Esenler esnafı olarak, şimdi bu 1 dolarları hak ettiği yer olan kanalizasyona atıyoruz"  diye konuştu.

Bölük, konuşmasının sonunda, artık dolar kullanmayacaklarını ve bankalardaki dolar hesaplarını kapatacaklarını söyledi. Basın açıklamasının ardından Esenler esnafı, darbe girişiminin sembolü olan 1 dolarlık banknotları yırtarak kanalizasyona attılar. Dörtyol Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, protestoya alkışlarla destek verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)