Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 11/12/2018---

Günün önemli şirket haberleri 11/12/2018

4 / 5
Günün önemli şirket haberleri 11/12/2018
11 Aralık 2018 - 08:02 www.borsagundem.com

Anel Telekom’un halka açık paylarının bir kısmını Anel Elektrik alacak.

Borsa İstanbul’un Anel Telekom’u faaliyetsiz kalmasından dolayı kottan atmıştı. Şirketten KAP’a yapılan açıklamaya göre, Anel Elektrik, Anel Telekom’un B Grubu paylarını gönüllülük esasıyla çağrı yaparak toplama kararı aldı. 

Gönüllü pay alım teklifi için Anel Elektrik 12 milyon lira fon ayırdı. Çağrı fiyatı ise bağımsız denetimden geçmiş 31/12/2018 tarihli mali tablolar üzerinden belirlenecek.

Gerekli işlemler için şirket Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuracak. 

Şirketten KAP’a şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz Yönetim Kurulu' nun bugün yapılan toplantısında, iştirakimiz AnelTelekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş B grubu paylarından şirketimiz portföyünde olmayan bir kısmının gönüllü çağrı yoluyla toplanmasına yönelik olarak (II-26.1) sayılı Pay Alım Teklifi Tebliğ hükümlerine göre Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulmasına. 

Sermaye Piyasası Kuruluna yapılacak başvurunun içeriğinde yer alacak Pay alım teklifi fiyatının tespitine ilişkin olarak Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Bağımsız Denetimden geçmiş 31/12/2018 tarihli mali tabloları üzerinden değerleme raporu yaptırılmasına. 

Gönüllü pay alım teklifi için 12 milyon TL fon ayrılmasına ve söz konusu tutarın şirketimiz kaynaklarından karşılanmasına,İşlemlere aracılık edecek bir aracı kurum ile aracılık sözleşmesi imzalanmasına. 

Alınan kararlar ile alakalı tüm iş ve işlemlerin ifası için Şirket yönetiminin yetkili ve görevli kılınmasına karar vermiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ11 Aralık 2018 09:54

    galip öztürk e nefes dahi aldırmayın tüm hisse senetlerini kodtan çıkarılsın derim.milleti dolandırdı çarptı ve ülkemizden kaçtı.