Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 26/01/2017---

Günün önemli şirket haberleri 26/01/2017

5 / 14
Günün önemli şirket haberleri 26/01/2017
26 Ocak 2017 - 08:46 www.borsagundem.com

Oylum, Bracknor Fund Ltd'den ilk fon girişinin bugün itibariyle gerçekleştirildiğini ve kullanım bedelinin şirket hesabına geçtiğini bildirdi

Oylum Sınai Yatırım tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Bracknor Fund Limited ("Yatırımcı") ile dün imzaladığı sözleşme uyarınca ilk kullanım için Yatırımcı ile mutabık kalmıştır. İşbu kullanım için hakim ortaklarımız aracı kurum ve Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde gerekli başvuruları yaptıklarını, Yatırımcı da aracı kuruma gerekli talimatları ilettiğini bildirmiştir.

Bugün itibariyle de ilk kullanım gerçekleştirilmiş ve kullanım bedeli Şirket hesabımıza geçmiştir. İşbu işlemlerde Şirketimize yatırım yapan Braknor Fund Limited ve hiçbir menfaati olmaksızın Şirketimizi destekleyen hakim ortağımız Büyüknalbant ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.  


Ayrıca yapılan diğer açıklamada, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre; Nesibe Büyüknalbant Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde 1 milyon 671 bin TL nominal tutarlı Oylum Sınai pay senetlerini, Yener Büyüknalbant ise 690 bin nominal tutarlı Oylum Sınai pay senetlerini, Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na basvurdu.

Büyüknalbant ailesinin MKK başvurularının şirketin Bracknor Fund Limited ile anlaşmasına destek amacı taşıdığı söyleniyor. Ailenin şahsi hisselerini mülkiyeti Yatırımcı'ya geçecek şekilde teminat olarak vereceği belirtilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)