Ana SayfaŞirket HaberleriSilverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu---

Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu

1 / 7
Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu
15 Nisan 2015 - 11:36 www.borsagundem.com

Anadolu’dan çıkıp, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen, Merzifon’un Borsa İstanbul’daki tek temsilcisi Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. dev adımlarla büyüyor. Şirketi bugünlere taşıyan Mustafa Laçin, bundan sonraki büyük yolculuk için, “Üretim adedi ile Avrupa'nın 5. büyük üreticisi olan Silverline, birçok ülkede önemli pazar paylarına sahip... Dünya üzerinde 35 ülkede kendi markamızla satış faaliyetlerimizi 50 ülkeye çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında ‘temettü dağıtacağız’ açıklamasıyla borsada işlem gören hisseler arasında bir adım daha öne çıkan Silverline Endüstri CEO’su Mustafa Laçin Borsagundem.com’a 2015 beklentilerini, dünyadaki rakiplerini, ihracata verdikleri kıymeti ve ABD ile Çin’i nasıl fethedeceklerini anlattı.

Silverline’ın cirosunun yüzde 50’sini ihracatın oluşturduğunu söyleyen Laçin, kurdaki hızlı trafik için   “Euroda gerçek anlamda bir kriz hissetmedik. Ama dolar bölgesinde hissediyoruz. Çünkü dolarla alıp euroyla satıyoruz” dedi. Ekledi: “Ama ben şahsım olarak satış ve skor yapmayı bu tür yıllarda daha çok önemsiyorum…”

Halka arzın önemini, “Bakın dünya firması veya markası olmak istiyorsanız borsaya açılmanız şart. Yine söylüyorum yerel olmayacaksan, dünya markası olacaksan, dünya değeri olacaksan bu yoldan geçeceksin” Sözleriyle anlatan Mustafa Laçin, Silverline hissesinin performansının ise şirketin değerinin gerisinde olduğunu düşünüyor.

Zorlu Center’da, sıcak bir ortamda, bir kahve içimi röportajda, Silverline Endüstri CEO’su Mustafa Laçin’in sorularımıza verdiği samimi yanıtlar şöyle: 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)