Ana SayfaŞirket HaberleriSilverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu---

Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu

5 / 7
Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu
15 Nisan 2015 - 11:36 www.borsagundem.com

“TÜRKİYE VE DÜNYADA BOSCH-SİEMENS BİRİNCİ”

-Ankastre sektöründe yerli-yabancı rakipleriniz kimler? Nasıl rekabet ediyorsunuz? Pazardaki gücünüz, payınız nedir?

Mustafa Laçin: Türkiye’de ilk sırada Bosch-Siemens, ikincisi sırada Arçelik var. Sonrasında üçüncü, dördüncü, beşinde bunlara eşit Franke, Teka ve Silverline var. Biz ilk beş markadan birisiyiz.

Dünyada da aynı şekilde Bosch- Siemens birinci. Sonrasında Electrolux, Worpel, İndesit Grup geliyor. Ama dediğim gibi dünyada ve Türkiye’de en bilinen Bosch- Siemens’dir.  Aslında ben ifade etmeyi değil de iddialı olmayı severim. Tabi bizim de hedeflerimiz iddialı. Bu yolda daha ileriye gitmek için çabalıyoruz ve bizi var eden de bu.  Bunu da zaman gösterecek diye düşünüyorum.

Türkiye’deki pazar payımız yüzde 13.

-Dünyada markanızı nasıl tanıtıyorsunuz?

Mustafa Laçin: Bizim Danimarka’da bir showroomumuz var. Fas’ta da bizim desteklediğimiz bayimizin açtığı bir showroom var. Fas’ta ve Alman’ya Köln’de billboardlara çıkıyoruz. Azerbaycan’da televizyon reklamlarına çıkıyoruz.  Aslında Silverline’yi iyi temsil etmenin başı, orada iyi bir temsilci bulmakla başlıyor. Çünkü temsilcisi ve lideri olmayan bir reklamın hiçbir önemi yok. Biz bayi ve distribütör anlamında şanslı olduğumuzu düşünüyorum. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)