Ana SayfaŞirket HaberleriPoliteknik’in borsadaki 1 yılı---

Politeknik’in borsadaki 1 yılı

9 / 9
Politeknik’in borsadaki 1 yılı
09 Şubat 2015 - 07:52 www.borsagundem.com

ÇALIŞANLARIMIZI BORSA İLE TANIŞTIRDIK
-Yüzde kaçını verdiniz çalışanlara

Mesut Akaya:
Çok büyük bir rakam değil,  maaşlarına oranla verdik. Bazıları sattı, bazıları üstlerine aldı, Onları da borsa ile tanıştırmış olduk.

-Kalay sülfattaki Pazar payınızın yükselmesi nereden kaynaklandı?
Mesut Akaya:
Benim bildiğim 1-2 firma var diğer bütün firmalara biz veriyoruz. Şu anda Pazar payı % 80’in üzerinde, geçen sene 68’in üzerindeydi. Yani ciddi bir artış var.  Bunda da Borsanın etkisi oldu. Olmadı diyemeyiz. Bir kere tanınırlığımız arttı, insanların bize bakışı değişti. Şimdi buraya gelenlere, borsaya girdiğimizi söylediğimiz zaman bir farklı bakıyorlar güven açısından. Bakın bizim haricimizde borsada alüminyumdan ekmek yiyen başka bir firma yok. “Biz borsaya girdik” dediğimiz zaman herkes bir duruyor. Çok değişik teknik imkanlar sunuyoruz. Yeni satış elemanları aldık, pazarlara giriyoruz. İnşallah 2015’de böyle devam eder. Kalay sülfat ve sıvı kalay sülfat imalatı yapıyoruz. Dünyada 2 numarayız, 1 numara ise Meksika. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • can06 Mart 2015 20:53

    İTÜ Metalurji den hocam Atila Yaman a başarılar diliyorum

  • Geleceğin egeni09 Şubat 2015 11:39

    Temmettü dağıttıktan sonra aldım . İlerde çocuğumun üniversite masrafını çıkarır diye ümit ediyorum. Şirket patronları samimi ve yaptıkları işin arkasında olduğu sürece onlarla beraber kazanmayı ümitediyorum.

  • sadi09 Şubat 2015 09:17

    Valla geçen yıl 2 kez temettülerini aldım. Allah razı olsun. İlk defa bir gib şirketi temettü dağıtıyor. Bu şirketin yeriulusal 100 olmalı aslında..