Ana SayfaPiyasaPiyasalarda sert hareketler olabilir---

Piyasalarda sert hareketler olabilir

2 / 6
Piyasalarda sert hareketler olabilir
25 Temmuz 2015 - 08:02 www.borsagundem.com


İşler iyi iken...
Oysa ki Yunanistan’ın kurtarılmasına yönelik anlaşma, İran’la nükleer müzakerelerde sona yaklaşılmasıyla yaptırımların kalkacak olması, olası koalisyon ihtimalleri de göz önünde bulundurularak olumlu fiyatlamaları gündeme getirmişti.
Ancak Suruç ile başlayan ve önceki gün de ortamı geren gelişmeler, piyasalardaki kırılganlığın ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. borsa İstanbul aylarca kat ettiği mesafeleri bir günde geri verirken, dolar/TL basamakları hızla çıkmaya başladı. bist 100 77.726 seviyesine kadar gerilerken, dolar kuru 2.75 TL’ye dayandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ergine cevap26 Temmuz 2015 12:54

    Gergin kardeşim böyle senaryoyla ky yatırımcının 3 kurusu elinden alınıyor sen bakakaliyorsun büyük ama çok büyük kişiler senin benim elimdeki küçük Hamsiyi bu şekilde kapıyor senaryo aynı savaş içeride siyasi istikrarsiz fed yunanistan kasırga sel vs gibi akla gelen olaylar ranta çevriliyor önceden taş ola araziler şimdi kupon misali sit alanı sözde kanunlarla korunuyor ama villa dolu anladım mi Ergin kardasim borsada batan bunu anlatmak istemiştir

  • ergn26 Temmuz 2015 08:30

    Sen battın herhalde...

  • Borsada batan25 Temmuz 2015 12:04

    Borsa 28 bine kadar düşsün dolar 5 lira olsun ky parası tamamen Batsın ki akılları başlarına bir daha gelsin