Ana SayfaGündemKorona virüs ilacında umut verebilecek gelişme---

Korona virüs ilacında umut verebilecek gelişme

1 / 5
Korona virüs ilacında umut verebilecek gelişme
03 Mayıs 2020 - 16:04 www.borsagundem.com

Genel merkezi Norveç’in Bergen şehrinde bulunan ve İngiltere’nin Oxford şehrinde de yan kuruluşu bulunan BerGenBio şirketinin geliştirdiği günlük kullanılan hapın korona virüse (Kovid-19) karşı umut vaat edebileceği belirtildi.

İngiliz gazetesi Daily Mail’de yer alana habere göre, BerGenBio’nun başlangıçta kanser için geliştirdiği ‘bemcentinib’ ilacı, korona virüsün hücrelere girmesini ve vücudun en önemli antiviral savunma mekanizmalarından birinin devre dışı bırakılmasını önleyerek virüse karşı koruma sağlıyor.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rizeli03 Mayıs 2020 18:38

    Umut verici haberler güzel de bunu ölmüş bir borsayı cihaza bağlamak ve yaşayacakmış gibi yapmak kötü. Y.T.D.

  • ALEVİ DİNİNDENİM03 Mayıs 2020 17:47

    Böyle güzel haberler okumak gerçekten güzel özellikle 3 gün dışarı çıkmadan evde yaşıyor olmak ise güzel değil ama buna mecburuz. Gerçekte ise ilacın bir yada bir buçuk yılda bulunamayacağını uzmanlar sürekli açıklıyorlar her çalışma virüsten kurtulmak ve virüsün gizemini çözmek adına önemli. TANRI YERYÜZÜNÜN KORUYUCULARI ve  KURTARICILARI OLAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE AİLELERİNE YARDIMCI OLSUN. Saygılarımla

  • cabbar03 Mayıs 2020 20:34

    alevi dininden deyp algı mı olusturuyorsun bız aleviligi senden daha iyi biliriz hemserim

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU03 Mayıs 2020 17:07

    Günlerdir böyle haberlri çok duyuyorum umarız işe yarar.hep böyle dediler borsaları yükseltip millete kitlediler hayal tacirleri ve uyanıklar.