Ana SayfaŞirket HaberleriIKON Menkul’de “Prodigy” heyecanı---

IKON Menkul’de “Prodigy” heyecanı

2 / 7
IKON Menkul’de “Prodigy” heyecanı
27 Nisan 2015 - 09:46 www.borsagundem.com

2015’TE HEDEFİMİZ İLK 5 ARASINDA YER ALMAK

Borsagundem.com: Forex piyasasının en önemli silahı teknolojik yatırım. IKON Menkul bu konuda nasıl bir farklılık yarattı?

Evren Atabay: IKON Menkul olarak biz eğitim, hız ve teknolojiye çok önem veriyoruz. Eğitimi tecrübeyle birleştirdikten sonra, platformumuzda o hızı göstermek istiyoruz. IKON Menkul’un kurucusu uzun yıllar yurt dışında sermaye piyasasına yönelik teknoloji geliştiren bir şirketin sahibi. Şimdi bu bilgi birikimini ekibi ile birlikte IKON Menkul Değerler’e aktarıyor.

Türkiye’de hemen hemen herkes MetaTrader4 online işlem sistemini kullanıyor ama plaform hızı, fiyat istikrarı ve sistem devamlılığı için likidite sağlayıcılar ile bağlantı konusunda ciddi bir know-how gerekiyor. Bu da bizde mevcut… 

Müşterilerimize ayrıca Prodigy online işlem sistemini sunuyoruz. Piyasa derinliği, opsiyon sözleşmeleri ve kullanıcı dostu ara yüzü ile ön plana çıkan Prodigy özellikle farklı bir sistem arayanlar için ideal.

-Hesap sayısı ve aktif üye sayısında hedefe ulaşıldı mı? Günlük aktif online yatırımcı sayısı nedir, burada hedef nedir?

Evren Atabay: IKON Menkul Değeler 2014 yılının Ocak ayında müşteri kabul etmeye başladı ve o dönemden bugüne hızlıca ilk on içerisinde yerini sağlamlaştırdı. 2015 hedefimiz işlem hacmi olarak ilk beş arasında yer almak.  Müşterilerimizin %55’i aktif müşteridir. Bunların %70’i her gün online oluyorlar. Hedefimiz aktif müşteri oranımızı %85’e çıkarmak. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)