Ana SayfaŞirket HaberleriHizaler: Zarar yok aksine kardayız---

Hizaler: Zarar yok aksine kardayız

6 / 8
Hizaler: Zarar yok aksine kardayız
08 Eylül 2014 - 10:55 www.borsagundem.com

2015 YILINDA ÇAYIROVA’DAKİ FABRİKAMIZA TAŞINACAĞIZ

-Bütün dünyayı kasıp kavuran bir “Çin” faktörü var. Bu sizi nasıl etkiliyor? Nasıl mücadele ediyorsunuz?

Evrim Hizaler - Kendi çocuklarımızda kullanmayacağımız ürünleri asla üretmiyoruz ve satmıyoruz. Tüm dünyada pek çok sektör için “Çin” faktörü var. Bizim için önemli olan marka gücü, süreklilik ve ürün güvenliği. ADEL Kalemcilik olarak her zaman markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğinin altını çiziyoruz. Aileler artık markasız ürünlerin satın alınmaması konusunda daha bilinçli davranmaktalar.

Ürün güvenliği için ulusal ve uluslararası tüm standartları titizlikle takip ediyor ve uyguluyoruz. ISO 9001 Kalite Sistemi gereği, ürün güvenliği için hammadde tedarikçilerimizi titizlikle seçiyoruz. Birçok hammaddenin kullanıldığı kırtasiye ürünlerinde, kalite ve güvenilirlik açısından, dünyanın önde gelen hammadde üreticileri ile çalışıyoruz. Ayrıca, tüketicileri sürekli düşük kaliteli, ürün güvenliği olmayan belli kalite kontrollerinden geçmemiş ürünleri almamaları yönünde uyarıyoruz.

-Çayırova’da geçen yıl temeli atılan fabrikada son durum nedir? Bu fabrikanın işletmeye olan katkısı ne olacak. Bilgi verir misiniz?

Evrim Hizaler - ADEL Kalemcilik A.Ş. olarak 45 yıldır, Kartal’daki fabrikamızda üretimi aralıksız sürdürüyoruz. 2015 yılında, geçen yıl temeli atılan Çayırova’daki yeni fabrikamıza taşınacağız. Çayırova’daki yeni üretim tesisimiz yaklaşık 36.000 m2’lik bir alana kuruluyor. Çayırova’daki fabrika için yatırım miktarımız yaklaşık 50 milyon TL olacak. Yeni tesisimizle birlikte üretim kapasitemiz artacaktır. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adelci08 Eylül 2014 17:31

    Şirket, Temmuz 2014'te bitmesi gereken yeni fabrika yapım süreci ile yatırımcılarını nezaman aydınlatacak?????