Ana SayfaPiyasaHalka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem---

Halka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem

2 / 11
Halka açık şirketin tek tuşla röntgenini çeken sistem
12 Ocak 2018 - 06:45 www.borsagundem.com

“DİJİTAL DÜNYADA ÖZGÜN BİR ÜRÜNE İMZA ATTIK”

-Haberexpert’in özelliklerini anlatır mısınız?

Murat Aktaş: Sermaye piyasalarından analitik haberleriniz olsun diyerek yola çıktık, dijital haber analiz platformu haberexpert.com’u sektöre kazandırdık.

Geliştirdiğimiz yenilikçi yatırım analiz araçları yazılımları ile sermaye piyasalarında araştırma yazılımlarının öncüsü Finnet Elektronik Yayıncılık olarak, yeni platformumuz haberexpert.com ile dijital dünyada özgün bir ürüne imza attık. Tüm yatırımcılar, BİST’te işlem gören şirketler, araştırma uzmanları ve akademisyenler için hazırladığımız haberexpert.com; finans dünyasına, işlenmiş haberleri etkili grafikler, katma değeri olan analizlerle hızlı getirecek. Bu platform pek çok kolaylığı da beraberinde içeriyor. Finansal piyasalardaki tüm varlıkların analiz edilebildiği haberexpert.com piyasalara yansıyan haberleri analitik bir bakış açısı ile takip etmek isteyen herkesin başucu kaynağı olmaya aday. Kurumlar, analistler, araştırmacılar, bireysel yatırımcılar için artık sadece verileri izlemek değil, verilerle birlikte açıklanan haber akışlarını, bu haber akışları içerisindeki fiyat dalgalanmalarını, önemli dönüşüm noktalarındaki haberleri izlemek çok önemli hale geldi.

Piyasaya gelen haberler bir şirketin hissesine nasıl etki ediyor? Haberin açıklanmasından önce ya da sonra hisse nasıl bir harekette bulunmuş? Benzer haberlerde nasıl bir ivme gözlenmekte? Dip ve zirvelere yol açan haberler hangileridir? Bu ve benzeri haberlerin etkilerini ve daha fazlasını haberexpert’te artık takip etmek mümkün.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)