Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 9/7/2019---

Günün önemli şirket haberleri 9/7/2019

5 / 8
Günün önemli şirket haberleri 9/7/2019
09 Temmuz 2019 - 08:25 www.borsagundem.com

Say Reklamcılık, Ateş Çelik ile tedarik süreci ile ilgili yeni bir mutabakat sağladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Bilindiği üzere ortaklığımız esas olarak kurumsal kimlik ürünleri alanında faaliyet göstermekte olup üst yönetimimiz tarafından pazardaki daralma nedeniyle faaliyet alanlarının çeşitlendirilmesine yönelik adımlar atılmıştır. Bu çerçevede yapılan çalışmalar sonucunda gerekli kalite koşullarının sağlanması ve denetimlerin verilmesiyle ilişkili tarafımız Ateş Çelik İnş. Taah. Proje. Müh. San. ve Tic.  A.Ş.("Ateş Çelik") tarafından imal edilmekte olan rüzgar enerji santrali kuleleri ve jeneratörlerinin belirli iç donanımlarının şirketimiz tarafından tedarik edilmesi hususunda çerçeve nitelikte mutabakat sağlanmıştır. 

Bu çerçevede 6/1/2019 tarihli açıklamamızda Ateş Çelik'e 8.000.000 ila 10.000.000 TL tutarında tedarik yapılmasını temin edecek bir çerçeve anlaşma üzerinde mutabık kalındığı hususu kamuoyu ile paylaşılmıştır. Şirketimiz tarafından tedarik sürecinin başarıyla yürütülmesi ve Ateş Çelik tarafından rüzgar enerji santrali jeneratörlerinde seri üretime geçilmesi ile birlikte tedarik ilişkimizin parça / proje bazından düzenli baza geçirilmesi konusunda yeni bir mutabakat sağlanmış bulunmaktadır.

 Ulaşılan yeni mutabakatın yazılı olarak sözleşmeye bağlanması öngörülmekte olup bu gelişmenin Şirketimizin cirosu ve karlılığı üzerinde olumlu etki sağlayacağı düşünülmektedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)