Foto GaleriSporTerim ile Gerrard arasında sert tartışma
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • musa04 Ekim 2020 15:17

    gerard sus artık vır vır vır kafamı şişirdin sabahtan beri konuşup duruyon gerard daha yenı başladıgım teknık direktorlukten soguttn benı resmen demiş valla yazıklar olsun bu takımda kendini futbolcu sanan o kadar kişi var ama hiçbiri topçu olamaz kazma topçu bile olamazlar 2-1 maglupsun ceza sahasına birtane top şişiremedin bunu kazma dediğimiz topçular bile yapabilirken sahadaki kendini topçu sananlar yapamadılar vallahi yazık bunlarla halı saha maçı bile yapilmaz 80 milyon turke yazık gençlerimize yazık o kadar türk sermayesine yazık yabancılara verilen o paraların hesabını rabbim öbür tarafta inşallah sizlerden soracak nokta

  • Okie Dokie02 Ekim 2020 13:25

    Gerrard reyizin 2. fotodaki el hareketi manidar :)

  • Okie Dokie02 Ekim 2020 12:30

    Gerrard reyiz adeta yargı dağıtmış. İndir o parmağını demiş.

  • TARKUT TARKAN02 Ekim 2020 11:34

    Kardeşim konuşmayacaksın.burası Türkiye değil.konuşsan ne olur konuşmasan ne olur.5 dk adamlar işi bitirdiler.burada senin konuşman geçmez Türkiye zannettin galiba burayı.burada Türk hakem ve kamuoyunu böyle bastırarak korkutarak sindirerek hep başarılı oldunuz ve başarısızlıklarınız ortada iken günleri kurtardın.bu tüm yanlış transfer ve yanlışların asıl sorumlusu sensin.tarafsız biri olarak tüm takımlarımızı tel tel dökülüyor.

  • konuşuyoruz sadece02 Ekim 2020 10:52

    gerard haklı bi hareket yapmış çok konuşuyorsun sahada konuştur demiş futbolcuları. belhandayı niye alırsın, falcaoyu niye tutarsın ayıp olmasın diye mi oynatıyon? çek babeli forvete çıkar falcaoyu bu kadar mı zor düşünmek ya

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU02 Ekim 2020 11:09

    Adamları almışlar bu oynamayan oyunculara yıllık 2,5-5 milyon euro paraya ödüyorlar.adamlara diyorlar ki takım bulun.bunun üzerinde takım bulursanız.adamlar giderler yokta yan gelip yatıp bu parayı oynadan çatır çatır alırlar.neden macera arasınlar.falcao umuş.adam ayakta duramıyor.kıpırdatmadılar bile.ben bunu yıllarca tanırım beleşcinin teki kendisi.bunların tek sorumlusu fatih terim dir.utanmadan takımın başında duruyor.tabiki yıllık en az 7-8 milyar TL para alıyor neden o da gitsin ki.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU02 Ekim 2020 10:50

    ab ismi cismi son yıllarda hiç görülmeyen rengers yenileceği belli idi.öyle yan yatıp Türkiye di gibi futbol ab oynanmıyor kısa pas, hızlı koşu, neticesi bu.iki tane kıytırık gol ile bittiler.barcelona, psg bizim takımlara en az 6 atarlar.gariban takımları Türkiye de yenince kendilerini aslan zannediyorlar bunlar kedi dahi olamazlar.bu kadar harcanan paraya yazık.

  • ahmet akbulut02 Ekim 2020 10:50

    ülke olarak başarımız olmayınca en başarılı olduğumuz çok konuşma gerginlik seçeneğine başvuruyoruz. fatih hoca bunu yapınca ne oldu şimdi ..uefaya devam mı edeceğiz...laf değil icraat ne zaman yapacağız.