Foto GaleriYaşamSaat 09.05’te Türkiye'de hayat durdu!

Saat 09.05’te Türkiye'de hayat durdu!

1 / 27 Saat 09.05’te Türkiye'de hayat durdu!
10 Kasım 2023 - 11:18

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında, millet olarak minnetle anıyoruz. Saat 09.05'te Türkiye genelinde bir an için hayat durdu, gözyaşları içinde saygı duruşunda bulunuldu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran10 Kasım 2023 19:39

    Atatürk ümüzü anıyoruz.  Allah rahmet eylesin.  Türk Halkının özellkile bu günlerde  kıymetini daha iyi anlamış olduğu alenen görülüyor.  Bu da sevinilecek bir şey.   Millet olarak çok milyonlarca insanın hiç bir mecburiyeti olmadan  büyüğünü anması Milli  olduğunun Millet olduğunun açık göstergesidir.  Fetoş Pkk kırmaları artık boşuna uğraşıp ta kavram kargaşası yaratmaya uğrşmasın.  

  • Mucise Reis : )10 Kasım 2023 11:53

    Hiç yılmadım. Yorulmadım. İnsanlrın ağzına alamadığı o ismi her dönem andım. Bayrağımıda astım. Biz kolay gelmedik bu günlere... Tabiki anıcaz. Dualarımızı yapıcaz. Eserlerine aship çıkıcaz. Kim nederse desin içimizdeki sevgi yok olmuyor, olmayacak. Cuma hutbelerinde isminin anılmaması 100. yıla girmemizi engellemedi... Yada bugun Atamızı anmamızı.. sokaklarda bayramalra sahip çıkıp kutlamalarımızı... kovidde bile balkonlarda kutlanan bayramlar... yanı gönüllere kelepçe vurulmaz. 100 yıl oldugu gibi nice yüzyıllara.... Hedef büyük Türk devletleri birliği Turan ve her alanda ortak hareket eden tek bilek tek yürek. işte o zaman Atanın büyük yahali gerçek olacak. hem ekonomı, hem askeri, hem siyasi, hemde egemen ırk TÜRK milleti. Sizlere hayal mi geliyor ?? :D Sakaryada 3 yılda aşılmaz denen yunan cephelerini süngü ile 1 satte aşan deden, buna inanç ve hedef  diyordu...

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL11 Kasım 2023 11:16

    chp de bir makyaj yapıldı bir montaj yapıldı bir ilyonistlik yaşandı fakat zihniyet değişmedi yüzler değişmedi aynı tas aynı hamam olduğunu görüyoruz.Seçilmiş yönetim HAMAS terörist diyen fakat israil e toz kondurmayan fakat PKK ypg ülkemizi yıkmak parçalamak isteyenlere selamlar ve koruma sözleri ATATÜRK ün ilkeleri ile ters düşmektedir.