Foto GaleriSporİşte Güneş-Özdemir görüşmesinin detayları!

İşte Güneş-Özdemir görüşmesinin detayları!

2 / 8 İşte Güneş-Özdemir görüşmesinin detayları!
11 Eylül 2021 - 09:36

'NAMUSUMLA GELDİM, NAMUSUMLA GİDİYORUM'

A Milli Takım teknik direktörlük görevi dün sona eren Şenol Güneş’in TFF Yönetimi ile yaptığı toplantının bitiminde, hiç para ve tazminat konuşmadığı, “Namusumla geldim, namusumla gidiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milliyet'ten Tayfun Bayındır'ın haberine göre; Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile önceki gün yaklaşık 2.5 saatlik bir görüşme yapan ve dünkü, “İsterseniz istifa ederim, isterseniz görevden alın” sözleriyle konuya son noktayı koyan Şenol Güneş’in, dün yapılan toplantıda yine aynı şeylerin masaya yatırılmasına bir hayli tepki verdiği ve “Ben dün (önceki gün) görevi bırakmaya gelmiştim. Hangi kararı alırsanız saygı duyacağımı dile getirmiştim. Şimdi bu ikinci toplantıya ne gerek vardı. Beni niye davet ettiğinizi anlamakta zorluk çekiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YARDIMCI VE ALTINTOP DA YER ALDI

Riva’da sabah saat 11’de başlayan toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir’in dışında, Başkan vekilleri; Servet Yardımcı, Erhan Kamışlı ve Hamit Altıntop da katıldı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN11 Eylül 2021 23:07

    umarız 32 milyon TL lik tazminatı almaz ve TFF da bir daha böyle bir madde koymaz.başarısız olanlar yüreği yetiyor ise böyle imzalasın.

  • YASEMİN KADIRGALI11 Eylül 2021 20:11

    Şenol Güneş bunu neden namus meselesi yaptın anlamadık.Ama senin yaptığında resmen ayıp arkadaş.senle olmayacağı belli iken rezil ve hüsran olmadan neden bırakmadan söylermisiniz.

  • HÜLYA KOBALT11 Eylül 2021 18:39

    Bence şenol hoca yine yanlış yapmıştır.hollanda maçından önce hiç bir tazminat almadan istifa ediyorum diyip istifa etse değeri daha çok artmış idi.bundan dolayın hiç  de kendisine bir senpati duymuyorum.eğer tazminat alacak ise yazıklar olsun derim.

  • burhan11 Eylül 2021 16:57

    Eğer 1 kuruş tazminat almadı isen,helal olsun sana,adam gibi adam derim.Ama tazminat aldı isen haram olsun.

  • misafir11 Eylül 2021 12:27

    sana güveniyordum ama takımı korkak oynattın. korkarak nereye kadar gideceksin. işte buraya kadar