Foto GaleriGündemİşte dünyayı bekleyen tehlike: Nostradamus'un 2022 kehanetleri!

İşte dünyayı bekleyen tehlike: Nostradamus'un 2022 kehanetleri!

2 / 11 İşte dünyayı bekleyen tehlike: Nostradamus'un 2022 kehanetleri!
28 Aralık 2021 - 15:56

Fransız kahin Michel de Nostradame yani bilnen adıyla Nostradamus, Baba Vanga gibi yakından takip edilen ve tüm dünyanın söylediklerine göre önlem alınmaya çalıştığı kahinlerden biri. Nostradamus'un söylediklerine bu denli kulak verilmesinin nedeni ise yaptığı tahminlerden bazılarının önceden gerçekleşmiş olması. Peki kitabını yayınladıktan 400 yıldan fazla bir süre sonra bile çalışmaları popülerliğini koruyan Nostradamus'un 2022 tahminleri neler? İşte detaylar...

DENİZLERDEKİ BALIKLAR YARI PİŞMİŞ HALE GELECEK

Nostradamus 1555'te yayınlanan ve 942 şiirsel dörtlük içeren ünlü kitabı 'Les Propheties'te iklim değişikliğinin daha da kötüleşeceğini ve yükselen sıcaklıkların denizlerdeki balıkları 'yarı pişmiş' hale getireceğini ifade etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Aralık 2021 21:21

    Dinimizde böyle üfrükcüler, falcılar, kahinler vs.vs.ne bilerek inanmak insanı dinden çıkartır.dinimiz bu tür inanışları yasaklamıştır.geçmişi ve geleceği yalnızca ve yalnızca onları ve her şeyi yoktan var eden yüce ALLAH a aittir.gerisi yalandır.bunun bir tahmin olabilir fakat olur tutar veya tutmaz o başkadır.bence dünya yı yöneten güç ve para babalarının gelecekte yapmak istedikleri ve yapacaklarını böyle bir fügüran kullanarak tüm dünya ya duyurma hareketleri olarak görmekteyim.