Foto GaleriGündemİngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...

İngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...

4 / 4 İngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...
15 Kasım 2021 - 11:38

Diğer yandan ABD ve NATO'daki müttefikleri, son zamanlarda Karadeniz'deki askeri faaliyetlerini önemli ölçüde artırmış bulunuyor. Rusya Savunma Bakanlığı'nın tahminlerine göre, ABD'nin Karadeniz bölgesinde Rusya'nın yakınında çok uluslu ordu birliği oluşturmaya çalışıyor, bu devletin hedeflerinden biri ise Ukrayna'nın askeri ıslahı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Kasım 2021 17:10

    bunlar devletleri pompalarlar ama bir savas çıkar ise ilk kaçan bunlar olur, kırım ve gürcistan da olmadımı.

  • Mucise Reis ;)15 Kasım 2021 12:16

    ya bizlere karşı kuzey ırak suriyede çaktırmadan çalışan devletlerın askerleri vardı ne  oldu savaşa mı gırdık onlarla ? savaş kolay dığil bu devırde... olduda savaşa girdiler ne olur ? turkıye popülerliği artar, hatta f-35 lerimzi ertesi gun verirler bizlere, yaa nato gel buraya diye... kktc ambargosu nasıl kaltı bir kerede çat çat çat ? nato güç arayışına girdiğinde :D tarihçilere sorun tv de herşeyın uzmanlarına deıl :D onlar 5 yıl onceki ekonomıyıde övdu all oldu 10 tl :D boş tv programlarından bıkmadımı mıllet ? okuyun

  • Nedim15 Kasım 2021 12:15

    Durmadan Rus ve Ukrayna ordusunu tahrik edip ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışan bu İngilizler e çok dikkat!  Bunların niyeti Ukrayna ya insancıl bir yaklaşım falan değil. Uçsuz bucaksız Kafkas, Sibirya   arazilerinde yeni sömürge alanları oluşturmaktır.