Foto GaleriSporGalatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama

1 / 8 Galatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama
30 Aralık 2023 - 08:36

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynacağı Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerin Atatürk posterleri ve pankartlarına izin vermemesi sonrası iptal edildi. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe yayınladıkları ortak bildiri ile maçın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZİYA GÜLMEZ31 Aralık 2023 12:16

    Olayın asıl sebebi sonradan ortaya çıkmış FB ve GS imzalanan protoküle ek şeyler daha istemesini sudi yetkililer kabul etmemesinden olmuş bu kriz.yoksa Atatürk  posterleri ve bayrak bankartlar izin venmişler.Bence keşke bunları kulupler daha önceden isteseler bu kriz olmaz idi.Yani hatalı külüpler imiş.böyle olur ise sudiler bizden tazminat alma hakkı doğar.

  • FEYZİ KEMER31 Aralık 2023 11:43

    Muhalefet partileride malzeme buldular hemen atlıyorlar.Bunun yerine kendinizi geliştirin de halkı ikna edin de iktidara gelin 20 senedir hep aynı taktik hep aynı taktik.dem, hdp den umut arıyorlar bu kafa ile hiç bir zaman iktidara gelemezsiniz.Orası ŞERİAT ile yönetilen bir ülke olup, böyle şeylere asla izin vermezler.

  • sözün özü31 Aralık 2023 11:31

    Sanki vatanı kurtardılar da karşılamaya gidiyorsunuz.  Sözüm ona YARIŞ ATI gibi gittiler;  KUZU  KUZU  döndüler.     Güzel bir seyahat yapıp geldiler

  • borsacı31 Aralık 2023 09:27

    spora siyaset girmemeli malesef ülkemizin birinci gündemi siyaset.laiklik çignendikçe daha neler olacak bilemiyorum. 

  • AZİMET GERÇEKKALE30 Aralık 2023 23:20

    Horuzlanırsanız elinize verirler arkadınıza baktırmadan gönderirler.sizin ne işiniz var sudiarabistan da  tam tersi olsa biz izin verirmiydik hiç kimse bir şeyi ter düşürmüyor ve bu türlü olumsuzlukları rantta çevirmek isteyen gruplar var.bunların tuzaklarına düşmemek lazım.

  • NUSRET ALİBEYSOY30 Aralık 2023 23:13

    Bu ülkede ne ATATÜRK cüler gördük neler yaptıklarını da.İşlerine geldim mi ATATÜRK çü oluyorlar İşlerine gelmeyince unutuyorlar......Kim kimle ne işler tutuyorlar görmüyormuyor madem tepkileriniz olacak önce içimizdeki sıkıntıları pislikleri temizleyelim sonra dışarıyı temizleyelim.

  • ALİ TEL30 Aralık 2023 23:11

    Ülkemizin o kadar çok sorunları var ki spor imiş bunlar boş işler elle tulur işler değil futbolcular milyon eurolar ile oyuncak gibi oynar iken fakirlere böyle olaylar ile galyana getirip uyanıklar bu türlü şeylerden de rant sağlarlar.Şartlarımızı kabul ederler ise oynarız etmezler ise oynamayız futbolu  ne yapacağız kabul edilmedi diye sudiarabistan ile ilişkileri kesip savaş mı yapacağız.Muhalefet başarısızlıklarını bu türlü olayları kullanarak başarısızlıklarını güzel gölgelemektedir. Seçimler yapılana kadar ne  suni olaylar yapılacak belkide ülkemiz içinde yine olayları bir takım akla hayale gelmeyen senaryolar yapabilirler uyanık olmamız lazım tuzaklara düşmememiz lazım.Spor dediğin nedir ki boş şeyler.Bugün sporda ileri giden ülkelere bakın ekonomileri SOS vermektedir ve hatta batanları dahi veya batmakta olacaklar vardır.Arjantin, brezilya ve diğer ülkeler........

  • ALİ RIZA GÜZELKALE30 Aralık 2023 20:07

    Para için böyle rezilliklere hiç gerek varmı idi.o kadar parayı istiyorsanız başarılı olun AB kupalarında başarılı olun milyon dolarları siz kazanın.

  • YUSUF KALEKAPISI30 Aralık 2023 19:48

    SEÇİMLER GELDİKCE ÇOK BÜYÜK OLUMSUZLUK PROJELERİ TEK TEK HEM DIŞ GÜÇLER HEM DE İÇİMİZDEKİ İÇ GÜÇLER TARAFINDAN DAHA NELER NELER İLE KARŞILAŞACAĞIZ.12 ŞEHİDİMİZDE BUNUN İLK BAŞLANĞICI İDİ.EMPERYALİST GÜÇLER TARAFINDAN ASKERLERİNE YAPTIRILDI.

  • KEZİBAN KORTANLI30 Aralık 2023 17:01

    Para için gidip rezil olup geldik.umarım bu projeyi yapanlardan hesap sorulur.Siz hiç fotoğraflı formalı bir müsabaka gördünüzmü.ATATÜRK cüyüm diyenlere ben inanmıyorum.eğer ki  gercek ATATÜRK cü olsalar DEM ile ittifak yapanlara  bu kadar tepki gösterseler CHP tek başına iktadara gelecek proje ve vizyonlar üretir şimdi iktidarda kaç kere olurlar idi.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM30 Aralık 2023 16:54

    Madem ATATÜRK ü sevenlere sesleniyorum sırtını pkk ypg kandile dayayanlara ile ATATÜRK ün partisinin ittifak yapmasına neden bu kadar ses  getirip tepki göstermiyorusunuz.Lütfen özde ATATÜRK çü olunmalıdır.Bunlar bir tuzak bir oyun olabilir.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL30 Aralık 2023 16:52

    Lütfen bir bakarmısınız tüm dünya da hiç bir futbol takımı bu tür fotoğraflı bir forma ile bır müsabakaya çıktıklarını gördürünüzmü.Amaç yeni yeni gelişmekte olan sudi arabistan  Türkiye ilişkileni baltalam bozmak için yapılmış olabilir.Asıl bu işin fikir babasını araştırılması lazım.

  • Mucise Reis : )30 Aralık 2023 09:38

    Bütün Taraftarlar maç öncesi yada maç sonrasi belirlenen tarihde..Anıtkabir ziyareti ile var olan organizasyonu taçlandırmalı... Görsünler Milletin Gücünü... kanunla nizamla keyfi abukl subuk işlerle bu sevginin engellenmeyeceğiniz... Taraftar grupları , Spor başkanları, tek tek takımları ile yada ortak bir biçimde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirebilirler...