Foto GaleriSporFenerbahçe'de İsmail Kartal 4 oyuncuyla yolları ayırıyor!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal 4 oyuncuyla yolları ayırıyor!

1 / 17 Fenerbahçe'de İsmail Kartal 4 oyuncuyla yolları ayırıyor!
13 Temmuz 2023 - 10:05

Rusya'da katıldığı özel bir turnuvada Kızılyıldız'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, transferde hareketli günler geçiriyor. Teknik direktör İsmail Kartal, takımda düşünmediği 4 yıldız oyuncunun satılmasına karar verdi. İşte ayrılacak oyuncuların isimleri...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haydar Taşyürek18 Temmuz 2023 08:08

    Merak ediyorurum Fenerbahçenin tüm dünyayı kapsayan futbolcu izleme komitesi (SUKUAT EKİBİ ) varmı acaba  takip edilen futbolcuların  istatikleri vb. Muhakkak böyle bir ekip olmalı her ülkede bazı spor adamları ile temasta olmalıdır. Fenerbahçe ye alınan futbolcu ya kendi ulusal takımında oynamalı yada oynamaya yakın olmalıdır. Yaşı çok geçmiş futbolcu alınmamalıdır. Alınan her futbolcu sıkı takip sonucu olmalıdır. Fenerbahçe yi çok seviyoruz.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE13 Temmuz 2023 11:00

    Geçen sene 10 larca futbolcu büyük rakamlara alında hepside postalandı umarım bu senede böyle büyük hata yapılmaz.illa ünlü olmalarına gerek yoktur amatör ruhlu koşan pres yapan kısa ve hızla pas yapan gerçek profesyonel futbolculara ihtiyaç vardır.yokta takım batacak ve külüp kapatılacak.Bizde kemal kılıçtaroğlu gibi geness rekorlar kitabına uzun süre şampiyon olamama rekorunu kıracağız.