Foto GaleriGündemEYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü...

EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü...

EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 1 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 2 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 3 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 4 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 5 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 6 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 7 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 8 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 9 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 10 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 11 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 12 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 13 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 14 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 15 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 16 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 17 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 18 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 19 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 20 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 21 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 22 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü... 23
18 / 23 EYT'de yeni hesaplar: Kısmi emeklilik ve borçlanma formülü...
16 Ağustos 2022 - 14:32

HİZMET TESPİTİ İLE TESCİL

Primi eksik olan EYT'liler için bir başka imkan da hizmet tespit davası.

Geçmişte sigortası yapılmış ancak primi eksik ya da hiç yatırılmamış olanlar ya da sigortasız çalıştırılanlar geçmişe dönük hizmet tespiti yaptırarak bu günlerini tescil ettirebilir giriş tarihini geri çekebilir.

Sigorta girişi yapılıp primi yatırılmayanlar için zaman aşımı süresine bakılmazken kayıt dışı çalıştırılmış olanlar için geriye doğru zaman aşımı süresi bulunuyor.

Sözleşmeli memurlar için Çalışma Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı bürokratları Cumhurbaşkalığı İdari İşler Başkanlığı koordinasyonunda çalışma yürütüyor.

Sözleşmeli memurlar için mevcut durumda uygulanan 3+1 formülü masada yer alıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)