Foto GaleriTeknolojiBayraktar için şarkılar yazılıyor: Direnişin sembolü oldu!

Bayraktar için şarkılar yazılıyor: Direnişin sembolü oldu!

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeni Ordu12 Nisan 2022 14:28

    Yeni ordu sistemlerinde ağır, maliyetli, üretimi zaman alan silahlar olmayacak. Bunların yerine mass üretimi hızlı, az maliyetli, insansız  akıllı hava kara deniz uzay sistemleri olacak. Böylece kayıpları daha hızlı doldurulacak. Eski tip savaş gemilerine paletli tanklara ağır uçaklara artık yer yok. Boşuna bu tip geçmiş yüzyıl elektronik ve yazılım öncesi silahlarına yatırım yapılmasın.  Büyük uçak gemileri de bitecek yerlerine üretimi kolay çok ucuz insansız uçakların  inip kalkacağı düz yüzen platformlar olacak. Paletli tanklar yerini tekerli daha hızlı güdümlü roketler taşıyan insanlı insansız konuşan sistemler alacak. Sonuç olarak teknoloji ve tarih bilen subayların yönettiği  elektronikte yazılımda tasarımda malzemede üretim organizasyonunda iyi olan ordular kazanacak. 

  • Mucise Reis ;)12 Nisan 2022 16:08

    Uçak gemilerini imha edecek denizde akıllı sistemler üretiliyor. Gelecekte Türk deniz sahasında risk oluşturacak düşman gemileri için çalışmalar var. Teorikten üretime yavaş yavaş geçiyor. Uçak gemileri akıllı sistemler tarafından imha edilebilecek. İnsansız araçlar gökyüzüne irtifaya çıkıp inebilir. bu alanda çalışmalar sürüyor. 

  • Tarkan12 Nisan 2022 14:15

    Motor ve kanat genişliği gibi ufak tefek modifikasyonlarla fazla yatırım yapmadan taşıdığı akıllı bomba sayısı kısa sürede 2-3 katına çıkarılabilir (ileride düz kanat yerine kuyruk yönünde daha kısa dış bükey kırlangıç kanat ve kırlangıç çatal kuyruk düşünülebilir, arkadaki uzatılmış kuyruk kaldırılabilir)

  • Mucise Reis ;)12 Nisan 2022 16:06

    Yeni modeller tasarımlar ile jet motoru eklenecekti Ukrayna ile ortak yapım o tarz değişiklikler projede var. Jet motora göre denge unsuru çizimler. ağır yük taşıyan yeni modeller akıllı ve uzun menzil füzeler taşıyacak. farklı yerden hedef işaretleme ile kara gücü unsuru hedefine gidip imha edecek. Gelişime açık. Diğer modellerde olacak farklılıklar.