Borsacılar dikkat! Yeni eğitim fırtınası Serdar Uluca'dan bomba gibi bir dersle başlıyor

Borsacılar müjde! Finansal okuryazarlık fırtınasında yeni bir dönem başlıyor. Borsagundem.com ve Grafiknediyor.com işbirliğindeki internetten dev eğitim atağının ilk dersi güçlü bir konu, TD Sequential İndikatörü. İlk buluşma tarihi 23 Eylül Perşembe.

BORSAGUNDEM.COM

Müjde, ayrılık bitiyor…

Büyük heyecan Sermaye Piyasalarına geri dönüyor.

Dünyanın yeni küresel gücü olma yolundaki Türkiye’nin çetin mücadelesinde, yarınlar için önemli görevler üstlenecek olan bilinçli yatırımcı ordusuna, yeni neferler kazandıracak dev atak geliyor.

Hem de güçlü işbirliğiyle, güçlü bir isimle.

Borsa dünyasının yüz akı eğitimlerin mimarı, finansal okuryazarlığı Türkiye çapında yayma girişimlerinin baş aktörü Borsagundem.com ile teknik analizin bir numaralı adresi Grafiknediyor.com işbirliğinde yeni bir online eğitim fırtınası başlıyor.

İlk buluşma ne zaman, ilk dersin adı ne?

Bilenleri ustalaştıracak, yeni borsacıları tuzaklara karşı uyanık tutacak, tasarruf sahiplerine kazançlı yolun taşlarını döşeyecek, vizyon kazandıracak, bir üst lige taşıyacak webinar eğitimlerin ilki 23 Eylül 2021 Perşembe günü düzenlenecek.

İlk buluşmada, merakla beklenen internetten ilk dersin adı TD Sequential İndikatörü. Zoom üzerinden online eğitimin başlama saati ise 20.00.

Eğitimin hedefi ne?

Grafiknediyor.com'un kurucusu, usta stratejist, ünlü teknik analizci, sektörün duayen isimlerinden, Borsagundem.com yazarı Serdar Uluca tarafından verilecek 2 saatlik webinar eğitimde, önemli trend dönüşlerinin birçoğunu yakalaması ve trend takip etme özellikleri ile ön plana çıkan sistemin genel kural ve yöntemleri aktarılacak.

Kimler katılabilir?

Son dönemlerde  popularitesi hayli artan Tom Demark Sequential  (TD Sequential) İndikatörü eğitimi, alım satım zamanlaması konusunda yeni bilgiler edinmek isteyen; Borsa, VİOP, Kripto, FX, Emtia piyasalarında özellikle teknik analiz ile işlem yapanlara yönelik bir program.

Ders ücreti ne kadar?

Kritik hamlelerin ipuçlarını verecek, küresel ve yerel ekonomik dalgalanmalarda yatırımcıyı güvende hissettirecek eğitimin ücreti (KDV dahil) 150 TL.

İşte eğitim webinarı içeriği

* Tom Demark Sequential (TD) İndikatörü genel tanıtım

* Alım kriteri tanımı (Buy Setup)

* Satım kriteri tanımı (Sell Setup)

* Sayım kriterleri (Countdown)

* 9 ve 13'lü sayım şartları

* TD kullanırken dikkat edilmesi gereken özel şartlar

* BİST 100'den ve diğer piyasalardan örnekler

* Soru cevaplar...

* Tarih:23 Eylü 2021 Perşembe

* Saat:20.00

* Ücret:150 TL (KDV dahil)

* Lokasyon:Zoom üzerinden online eğitim

Yeni katılımcıların bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacağı bu önemli dersi kaçırmak istemiyorsanız, aşağıdaki kayıt ve ödeme linkini tıklayın.

Naturel ve Esenboğa'dan sonra borsaya yeni bir enerji devi geliyor: Margün Enerji

Selçuk Gıda hisseleri 15 günlüğüne brüt takasa alındı

Borsalar ya yakacak ya donduracak!

Hisselerde boğa piyasası sinyalleri güçleniyor

Temettü ve defter değerine göre öne çıkan şirketler