E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüLTHOL: Birleşmeye durdurma---

LTHOL: Birleşmeye durdurma

LTHOL: Birleşmeye durdurma
03 Ocak 2014 - 09:45 borsagundem.com

SPK tarafından Latek Holding ile Genpower birleşmesine durdurma kararı verildi

Latek Holding'in halka açık olmayan Genpower ile 1 milyar 133 milyon TL değerlenerek birleşme kararına SPK'dan durdurma geldi. Latek Holding hisseleri dün itibariyle yaklaşık yüzde 14 düşerek tabandan kapanmıştı. Hisseler dün akşam KAP'a bildirilen karar sonrası, güne sert düşüşle başladı. Latek Holding hisseleri taban fiyat 0,85 TL seviyesini gördükten sonra yüzde 5,37 düşüşle 0,88 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adavulcu06 Aralık 2016 19:13

    Genpower hissem var , ne yapmalıyım? Kurtarma şansım varmı.

  • LTHOL AHHH AHHH13 Ocak 2014 00:22

    kağadı bir yalanla hayalle spknın onay vermiyeceği biline biline yukarı yaptılar şimdi gelinen son nokta bu ... mubarek kardeş imam hatip bitirmişsin çoluğuna çocuguna ahh lı para yediriyosun...evine ahhh lı para götürüyosun...bagajında seccadeyle geziyorsun yakışıyomu???kaç ingiltere çan sesi dinle sen...

  • ismail11 Ocak 2014 12:39

    ne olacak bu fenerin hali,ne olacak bu türkiyenin hali, ne olacak bu ltholün hali...

  • Temel analist08 Ocak 2014 00:14

    Genpower sahiplerine abartılı oranda lot verilmiş. yeniden görüşülerek oranı düşürülmeli. Ama Kervansaray ve SİS tekstil birleşmesinde iki şirketin finansal yapılarına bakıldığında bu oran çok daha abartılı. Sis in sahiplerine 528 milyon lot verilmiş. en fazla bu sayının yarısı verilebilirdi

  • dx03 Ocak 2014 23:09

    Çok güzel hiç yorum yok.Demek ki uyarılarını okurların dikkate almış Sevgili Borsagündem.Hiç kimse tabela holdingin hissesinden alıp,Levent Erdoğan'a parasını kaptırmamış.İyi ki varsınız.