E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoros: Trump başaramayacak ve piyasaların rüyası bitecek---

Soros: Trump başaramayacak ve piyasaların rüyası bitecek

Soros: Trump başaramayacak ve piyasaların rüyası bitecek
20 Ocak 2017 - 03:11 borsagundem.com

Milyarder yatırımcı George Soros, Trump yönetiminin politikalarına yönelik belirsizliklerin küresel piyasaları sarsacağını dile getirdi.

İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu'nda konuşan Soros, "Bu aşamada belirsizlikler zirve yapmış durumda ve ben piyasaların doğru yönde hareket ettiğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
ABD hisse senetleri Trump'ın seçimleri kazandığı 8 Kasım tarihinden sonra hızlı bir yükselişe geçti. Trump bugün başkanlık ofisindeki yerini alacak.
Soros, "Piyasalar Trump'ın düzenlemeleri değiştirmesini ve vergilerini düşürmesini bekliyor ki bu şu anda piyasaların hayali. Rüya gerçek olacak"
Ancak Trump, daha geniş veriler ve önceki başkanın kabul ettiği Trans-Pasifik anlaşmasını iptal etmeyi planlıyor. Benzer şekillerdeki diğer uygulamalar da ABD ekonomik büyümesine yönelik belirsizlikleri artırıyor.
Soros bu konuda, "Trump'ın ne yönde hareket edeceğini tam olarak öngörmek imkansız bir durum" ifadelerini kullanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m.m21 Ocak 2017 23:19

    Küreselciler kaybetmenin eşiğinde gibi görünüyor

  • SEZAR20 Ocak 2017 22:38

    Trump bir iş adamı; İşsizliği azaltacak bir takım tedbirler alacak; ABD de ekonomi hızlanacak ve en zarar gören ülkeler: ALMANYA, G. KORE, JAPONYA VE ÇİN OLACAK

  • Kaankarali20 Ocak 2017 15:09

    Trump gelince hisseleri satanlar yukselisden rahatsiz kriz cikarip alttan hisseleri toplama derdinde ya senin paraya gozun doymayacak olde toprak doldursun

  • Kaçan Grup20 Ocak 2017 12:42

    Trump berbat bir kişi, hiç kimse için hayırlı olacak bir icraati olamaz. Ama bizim ülkemizde cahil ve kaba olduğu için onu seven bir kitle var, şaşırtıcı değil.

  • buffet20 Ocak 2017 12:07

    İşte çok güzel resim.Hala para için kriz çıkarma peşinde insan işte bu.ölümsüz soroz...

  • ahmet engin20 Ocak 2017 06:53

    cunku sen cok para kazanmalisin... seni cakalllll seniiiiiiiiiiiii...