E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSarkuysan Şumen’de yatırım yapacak---

Sarkuysan Şumen’de yatırım yapacak

Sarkuysan Şumen’de yatırım yapacak
20 Ekim 2016 - 13:54 borsagundem.com

Sarkuysan, Bulgaristan’ın Şumen Şehrinde 100 kişilik istihdam yaratacak

Ekonomi Bakanlığı'nın 'Ekonomi Blog'unda yer alan habere göre, bu açıklama Genel Müdür Sevgür Arslanpay tarafından Bulgar gazeteciler önünde yapıldı. Şumen medyalarının temsilcilerinden oluşan bir grup, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından organize edilerek Gebze, Darıca’daki Sarkuysan üretim tesislerini ziyaret etti ve yatırım hakkında bilgi edindi.

Genel Müdür Sevgür Arslanpay, Pirdop’tan alınacak işlenmiş bakırın Şumen’de soğuk çekimi işleminin yapılacağını ve ekonominin farklı kollarında kullanılacak mamullerin üretileceğini söyledi.Sarkuysan fabrikası Alkomet fabrikasının yakınlarında, 70 dönümlük alan üzerinde kurulacak olup tesiste 100 kişinin istihdam edileceği öngörülmektedir.

Genel Müdür Sevgür Arslanpay, ABD’de de iki fabrikaya sahip olan Sarkuysan hakkında bilgi verdi, ekolojik normlara ve sosyal çalışmalara da değindi. Görüşmeye katılanlar arasında Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Ahgel Angelov, ticari ataşeler Toşko Tomov ve İvaylo Stanev, BULTİŞAD Başkanı Fikret İnce, belediye emclis üyeleri Menent Şukrieva, Ventsislav Venkov ve Dimitır Aleksandrov, BULTİŞAD Denetim Kurulu Başkanı Noter Asya Asenova da vardı.

Heyet fabrikayı gezdi ve üretim sürecinin farklı aşamaları hakkında bilgi sahibi oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 33,20
En Yüksek: 35,04
En Düşük: 33,02
Değişim -3,21 %
FK: 7,80
PD / DD: 3,23
İşlem Hacmi 51.286.863
Toplam Adet: 1.519.133
Ağırlıklı Ort.: 34,29
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)