E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan Trump'a karşı açıklama---

Rusya'dan Trump'a karşı açıklama

Rusya'dan Trump'a karşı açıklama
11 Nisan 2018 - 14:28 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD Başkanı Trump'ın savaş çıkartacak sözlerine karşı cevap verdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zaharova, "Rusya hazır olsun çünkü füzeler Suriye'ye gidiyor" diyen ABD Başkanı Trump'a yanıt verdi. Zaharova, "Akıllı füzeler yasal hükümetlere değil, teröristlere doğru uçmalı" ifadelerini kullandı.

Zaharova Facebook'ta, "Akıllı füzeler kendi topraklarında terörizm ile mücadele eden yasal yönetimlere değil, uluslararası teröristlere doğru uçmalı. Bu arada Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü uyarıyor, bölgeye atılacak füzelerin kimyasal silah kullanıldığına dair tüm kanıtları yok edebileceğini söylüyor. Belki de plan zaten kimyasal provokasyonun izlerini silmek. Böylece müfettişler yerde artık hiçbir şey bulamayacak" diye yazdı

TRUMP'TAN 'SAVAŞ' ÇIKARTACAK İFADELER

ABD Başkanı Donald Trump bugün öğleden sonra tüm dünyada heyecan dalgasına yol açan ve piyasaları da etkileyecek tweet'lerinde, Rusya'yı, Suriye'ye füzelerle vuracakları konusunda uyardı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Trump, "Ruslar, Suriye'ye fırlatılan her füzeyi düşürmeye ant içmişler. Rusya, Suriye'ye atacağımız füzeleri vuracakmış. Hazır ol Rusya çünkü hoş, yeni ve 'akıllı' füzelerimiz geliyor. Halkını gazla öldüren bir hayvanla ortak olmamalısın" dedi.

RUS BÜYÜKELÇİDEN AYNI SERTLİKTE YANIT

Bu tweet'in hemen ardından ise Rusya'nın Beyrut Büyükelçisi Aleksandr Zaspıkin, ABD'nin Suriye'ye füze saldırısı düzenlemesi halinde "Rusya'nın da bu füzeleri vuracağını ve fırlatıldıkları yeri hedef alacağını" söyledi. 

Rusya, ABD askerlerini mi vuracak?

 

Trump'tan Rusya'ya Suriye resti! Füzeler gidiyor

 

Borsa İstanbul'a Trump darbesi! Sert düşüşte

 

Dolar ve euroda Trump yükselişi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)