E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLatek’ten detay verilmeyen açıklama---

Latek’ten detay verilmeyen açıklama

Latek’ten detay verilmeyen açıklama
23 Ekim 2013 - 16:02 borsagundem.com

Borsa Gündem'in manşetinin ardından Latek Holding’den yapılan açıklamada ‘Süreç devam ediyor’ dendi. Ötelemenin detayına ise yer verilmedi

BORSAGUNDEM.COM
1.2 milyar TL gibi rekor bir sermayeyle birleşme sürecine giren Genpower, birleşme yol haritasındaki ilk taahhüdünü yerine getirmezken, Latek Holding satış sözleşmesine göre, 15 Ekim 2013’te eski ortağa devredilmesi gereken hisselerin halen devredilmemesi, karşılığında 21.4 milyon TL’nin şirket satış rakamından düşülmemesi ve 8 günlük ötelemeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması yatırımcıların merakına yol açtı.
Borsa Gündem’in ötelemenin nedenlerini soran yatırımcıların bu tepkisini haber yapmasının ardından Latek Holding’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama gönderildi. Ancak bu ‘zoraki’ havası taşıyan açıklamada da ötelemenin gerekçeleri, varsa taahhütnamedeki değişiklikler, taahhütlerin neden işleme konulmadığına dair hiçbir bilgiye yer verilmedi, yatırımcıyı aydınlatacak detaylar yazılmadı.
İşte Latek Holding’den KAP’a gönderilen açıklama:
“20.08.2013 tarihinde kamuya duyurulan ve yine aynı tarihte kamuya açıklanan “Birleşme Yol Haritası”nın 3’üncü maddesinde Şirketimiz iştiraklerinin en geç 15 Ekim 2013 tarihine kadar Levent Erdoğan’a devredilmesi öngörülmüştür. Bahsi geçen iştirak devirlerine ilişkin süreç, ilgili tarafların karşılıklı mutabakatı çerçevesinde hali hazırda devam etmekte olup, en kısa zamanda sonuçlandırılacak ve süreç tamamlandığında durum kamuoyuna açıklanacaktır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet23 Ekim 2013 22:51

    Su bir gercek adamlar sitratejiyi belirlemis yol belli bir takim sikintilar var ama asil gordugunuz dagin arkasina bakin het syi daha net gorursunuz umarim ne demek istedigimi anlarsnz

  • bıde ranlo,ya elatarmısınız23 Ekim 2013 19:52

    sayın borsa gundem yazarı bide ranlo,ya el atarmısınız tahtası kapalı magdur kaldık.siz el atarsanız onlarda 6 aylık bılancosunu gonderecek.bizde ranloyu satıp kurtulacagız.lutfen ılgılenırmısınız duacınız oluruz.

  • Acımasızca23 Ekim 2013 19:34

    soyulan KY ların haklarını aslında AİHM de araması gerekiyor.

  • fethi azim23 Ekim 2013 18:59

    sayenizde zoraki açıklama yaptılar bi de kafa tutuyolar size haklı her zman kazanır kim dürüst insanların alyehine söz söler.

  • Metin23 Ekim 2013 18:45

    İCG si taban oldu. Ne şirketmiş yahu

  • levent23 Ekim 2013 17:16

    Bu nasıl sistem kanun yokmu, bu nasıl spk adam yokmu, herkes kafasına göre açıklama yapıyor, yapmıyor. Bu ne laubalilik.