E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKeskinoğlu’ndan 50 milyonluk yatırım---

Keskinoğlu’ndan 50 milyonluk yatırım

Keskinoğlu’ndan 50 milyonluk yatırım
13 Temmuz 2014 - 09:13 borsagundem.com

Keskinoğlu Şirketler Grubu 2014’te 50 milyon TL’lik yatırımı tamamlayacaklarını açıkladı

2014’te 1.1 milyar TL ciro gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, başta ısıl işlem görmüş piliç eti ve organik ürünler olmak üzere birçok alanda kapasite artışı gerçekleştireceklerini, 2014’te 50 milyon TL’lik yatırımı tamamlayacaklarını söyledi.
 
Keskinoğlu, “Doğal, katkısız ve tavuk suyu üretimine başladık. Sadece suyla kaynatılan tavuk suyu teneke ambalajlarda satışa sunuluyor. Bir diğer yenilik ise piliç göğüs etinden üretilen Keskinoğlu Fileto Fit. Konserve teneke ambalajda 3’lü olarak satışa sunuluyor. Bu 2 yeni ürün için yaptığımız yatırım ise 5 milyon TL’yi buldu” dedi. Orta Doğu, Afrika Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler için ömrü 2 yıl olan teneke salam üretimine başladıklarının altını çizen Keskinoğlu, ürünün etkisiyle ısıl işlem görmüş piliç eti ihracatını yüzde 15 artıracaklarını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)