E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarakaş Atlantis'de imza sirküsü değişti---

Karakaş Atlantis'de imza sirküsü değişti

Karakaş Atlantis'de imza sirküsü değişti
21 Ekim 2016 - 08:04 borsagundem.com

Karakaş Atlantis'de şirketin imza sirküsünün değiştiği bildirildi

Karakaş Atlantis tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şirketin imza sirküsünün değiştiği, yeni imza sirküsünde imza yetkisinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Zeliha Elif Karakaş Zar' a geçtiği bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Kamil Karakaş'ın FETÖ terör örgütüyle hiçbir zaman ilgisi olmadığına dair iddiamız ilk günden itibaren devam etmektedir. Bilindiği üzere ilk etapta serbest kalan Kamil Karakaş ardından gelen tutuklama talebine de bizzat riayet ederek kendisi teslim olmuştur. Bu da kendisinin FETÖ/PYD terör örgütüyle hiçbir ilişkisi olmadığı iddiamızı doğrular nitelikte bir duruştur. İtirazlarımız avukatlar tarafından yapılarak, konu ciddiyetle takip edilmektedir. Ayrıca tahliye talepli yeni bir itiraz da tarafımızdan yapılmıştır. Yapılan itirazlarımızla ilgili olarak, savcılık tarafından yürütülen inceleme devam etmektedir. Ayrıca iddianame süreci başlamış olup, en kısa sürede asıl mahkemesine gönderilmesi beklenmektedir. Asıl mahkemedeki değerlendirme sonucu Kamil Karakaş'ın serbest kalmasıyla ilgili öngörümüz, kuvvetle olumlu sonuçlanacağı yönündedir.

Şirketimiz bu dönemde gerek merkez gerekse şubeler nezdinde personel anlamında hiçbir olumsuzluk yaşamamış, aksine tek vücut olarak bu dönemi atlatmak adına görev bilincinin farkında olarak işlerine devam etmişlerdir. Manevi olarak da şirkete ve Kamil Karakaş'a olan inançlarını bir gün bile kaybetmemişlerdir. Şirketin herhangi bir bölümünde çalışan herhangi bir personele ait borcu bulunmamakla birlikte, personel maaşlarında, maaş günlerinde ve mesai saatlerinde bir değişiklik yapılmamıştır.

12.08.2016 tarihinde güncel bankalar nezdindeki son durumumuz konulu kap açıklamamızda belirttiğimiz BDDK itirazımız henüz sonuçlanmamıştır. Konuyla ilgili ilk duruşmamız da, maalesef hakim açığından dolayı ertelenmiştir. BDDK itirazımız yine avukatlarımız tarafından ciddiyetle takip edilmektedir. Yine aynı kap açıklamamızda belirtmiş olduğumuz günü gelmemiş kredilerin geri çağrılmasına ilişkin ilgili bankalarla görüşmelerimiz şirket bünyesinde oluşturduğumuz bankalar kurulunca profesyonel çerçevede devam etmektedir. Bu görüşmeler sonuca bağlandığında gerekli açıklamalar tarafımızdan tekrar yapılacaktır.

Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş'a olan inancımız ve bağlılığımız yönetim ve personel nezdinde tamdır. Bu güne kadar, gerek işleyiş gerek hukuki süreç, gerekse bankalar konusunda ciddi bir sıkıntı yaşanmamasından dolayı yönetim kurulu değişikliğine gidilmemiş olup, şirketimizin imza sirküsü değişmiş, yeni imza sirküsünde imza yetkisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Zeliha Elif Karakaş Zar' a geçmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)