E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na yanıt---

Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na yanıt

Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na yanıt
28 Kasım 2017 - 17:02 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yalanladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı yakınlarının yurt dışı hesaplarla ilgili iddialarda bulunmuş ve bazı belgeler göstermişti. Avukat Ahmet Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Ahmet Burak Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen, dünürü Osman Ketenci, iş adamı Mustafa Gündoğan'ın da avukatı olarak Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısındaki iddialarına yazılı açıklamayla cevap verdi.

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, bugün partisinin grup toplantısında müvekkilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurt dışındaki bir şirkete para gönderdiğini öne sürdüğü ve belge olduğunu iddia ettiği bazı kağıtları da grup kürsüsünden gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kemal Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, gösterdiği kağıtları derhal kamuoyuyla paylaşmalıdır. Ayrıca Sayın Mustafa Gündoğan bir iş adamı olup, hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalemi olmamıştır. Yine ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında çok konuşulacak iddialarda bulundu

FETÖ TARAFINDAN TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ

Müvekkillerimiz tarafından iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla öyle bir para gönderilmemiştir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belli ki kendisini o makama getiren FETÖ'ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüş ve rezil edilmiştir. Tekrar ediyoruz: Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli, Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Tekrar altını çizerek söylüyoruz ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurt dışında herhangi bir parası bulunmamaktadır. Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikastı yapan Kemal Kılıçdaroğlu. Hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiraların hesabı yargı önünde sorulacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abc28 Kasım 2017 22:23

    merak ediyorum, Kılıçdaroğlu dosya açıklamaya geçtiğinde TRT neden hemen yayınını değiştirdi. Benden kesilen paralarla yayın yapan TRT'nin yöneticilerini kınıyorum.

  • Ali29 Kasım 2017 00:29

    İftiracıoglu nun iftiralarindan bıkmış demek ki.trt de biliyor yalan söyleyecek ondandır.

  • Haha28 Kasım 2017 22:57

    Kimsecikler duymasin diyedir

  • ASKER28 Kasım 2017 22:18

    TENCERE TAVACI TROL KENDİN ĞEZİ OLAYLARINI HATIRLA MEMLEKETE NEKADAR ZARAR VERDİLER

  • anti trol ...28 Kasım 2017 21:42

    ülkeyi isveç sanıyolar ; kılıçdaroğlu belgeleri savcıya verecekmiş ba ba ba ne de çok şey biliyor bu akp li troller . CB na dava açabilecek cesur bir savcı var mı ? bırakın da belgeler incelensin doğru mu değil mi bakılsın. size göre zerrab da çok saygın bir iş adamıydı. nolduuuu ??? üç kuruş rüşvet için ülkemizi rezil ettiniz ya, Türkiyeye kesilecek cezayı akp li yöneticiler ödesşin ...

  • gökhan28 Kasım 2017 21:23

    seni ve adamlarını hdp ile yanyana gelmeniz bile koltuğunuzdan eder . bence terkedin partiyi . atatürkün kemiklerini hiç ettiniz . hele hele sizin kontrollü darbe lafınızı kimse unutmayacak . tarihe kara lekesiniz .

  • tener28 Kasım 2017 20:25

    Al eline bir kağıt belge diye salla.O belgeler gerçekse savcılığa neden suç duyurusunda bulunmuyorsun Kılıçdaroğlu?

  • Anlayana 28 Kasım 2017 23:29

    Taner edendi ; O belgelerim ticaretten kaynaklı belgeler olduğunu Bülent Turan açıklamıştır. Bu da belgelerin sahte olmadığının bir AKP Mv.tarafindan kabul edilmesi demektir

  • ASKER28 Kasım 2017 19:35

    TENCERE, TAVA TUTMADI ŞİMDİDE TUVALET KAĞIDI SALLA

  • KILIÇ28 Kasım 2017 19:31

    BIKTIK ŞU BELGE DEYİP ÇIKMANDAN REİSMİN BU ÜLKEYİ CANI GİBİ SEVDİGİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK ÇÜNKÜ FETÖDE GÖRDÜK TANIK OLDUK BU SEBEPLE O BELGELERİ KENDİNE SAKLA ÜLKEMİZİ ZOR GÜNLERDE ZORA SOKUP OY DEVŞİRECEGİNİ SANIYORSAN YANILIRSIN.

  • Yazıklar olsun 28 Kasım 2017 19:28

    Yazıklar olsun kemal Kılıçdaroğlu geldiği günden beri yaptığı tek şey bu ülkenin felaketini istiyenlerin yanında olmak

  • KILIÇ28 Kasım 2017 19:22

    KILIÇDAROGLU İNANDIRICILIGIN YOK AYRICA HERKES TİCARET YAPABİLİR ONURLU İNSANLARIN ONURUYLA UGRAŞMAYI ÇOK SEVİYORSUN BU ZATEN CHP ZİHNİYETİNE VARDIR SİZİ KINIYORUM REİSİMİN BU ÜLKEYİDE CANI KADAR SEVDİGİNİ ŞÜPESİZ EMİNİM KARALAMA KAGITLARIYLA UGRAŞMA SANA YAKIŞMIYOR.

  • Hukukçu28 Kasım 2017 18:45

    Kılıçdaroğlu 1.5 milyon TL tazminat ödememek için bu belgeleri mahkemeye sunacaktır zaten.

  • zozo28 Kasım 2017 18:42

    gönderilen paraların dekontlarını bile gösterdi...sizin gibileri inandırmak için daha ne yapsın?

  • Ge çaktı28 Kasım 2017 20:19

    Sen o dekontlarda yazılanları okuyabildin mi? Ben ortada elinde salladığı kağıtlar dışında bir şey görmedim. Ne bikeyim doğru mu? Fotoğrafı yokmu bu belgelerin? Ayrıca avukatın dedeği gibi ortada bir suç varsa ne diye savcılığa götürmüyor belgeleri

  • Emmi28 Kasım 2017 18:14

    kılıçdaroğlu eğer ispatlayamazsan, bu ülkeye daha fazla zarar vermemek için ülkeyi terk et artık.

  • ASKER28 Kasım 2017 18:04

    yazıklar olsun kılıçtaroğlu AMARİKA MEMLEKETİN ETRAFINDAKİ TERÖR ÖRGÜTLERİNİ DESTEKLİYOR SENDE KAVĞAPEŞİNDESİN

  • yazık ya28 Kasım 2017 17:57

    bir ülkede beceriksiz muhalefetin iktidar hırsı bu kadar mı ülkeye zarar verir. bunun hiç mi hesabını sormaz chp yönetimi. yazık ya. yıllarca rezil olmaktan bıkmadınız mı

  • GÖZÜYLE GÖRSELER İNANMAZLAR28 Kasım 2017 17:53

    Yine ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeli. HE TABİ VERSİN ELİNDEKİ DELİLLERİ SİZDE YOK EDİN.

  • emkle28 Kasım 2017 17:43

    Açıklamalara iyi bir yanıt gelmedi bu paralar gittimi gitmedimi bırakın sunu bunu cevap bekliyoruz

  • e.d.28 Kasım 2017 17:34

    Yargıya güvenmiyorsunuz anladık. o zaman basına verin ne olduğunu görelim. milletin vicdanı yargılar

  • Hurdacı 28 Kasım 2017 17:34

    Bu kadar sahte dekontu SEKA dan almış ALLAH ALLAH hep reisleri ugrasiyor (6)

  • kemal saltık 28 Kasım 2017 17:17

    hangi cumhuriyet savcılığı. Sanki yargı diye bir şey biraktilarda

  • ekrem çancı28 Kasım 2017 17:16

    o kadar..kılıçdarın yine elinde patlayacak..o umursamadan başka bir yalan suçlama da bulunacak..hep aynı.

  • Ali 29 Kasım 2017 00:27

    O belgeler doğru olsaydı.cb nin yurt dışında parası olsaydı. 15 temmuz gecesi İstanbul'a değil Berlin'e kacardi. Bir zamanlar cb villası var diye idda etmişti sayın Kemal iftiracıoglu . Sonunda ne oldu iftiracıoglu bin iki villası olduğu çıktı. Amerika ya gelince önce elindeki milyonlarca Müslüman kanını temizlesin. terörist sevici ve deas hamisi. Herşey sırayla önümüzde bir tek engel Amerika kaldı onunda defterini düreceğiz yakında. Cezaya gelince onlar ne kadar ceza keserse bizde onlara iki katını keseriz. Türkiye'de faaliyet gösteren bir sürü Amerikan şirketi var.

  • Levent28 Kasım 2017 17:15

    yargı bağımsızmı ki savcılığa versin.

  • Ali29 Kasım 2017 00:35

    Yargi Ne zaman bağımsız oldu ki