E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: İsrail'in yaptığı haydutluktur, vahşettir---

Erdoğan: İsrail'in yaptığı haydutluktur, vahşettir

Erdoğan: İsrail'in yaptığı haydutluktur, vahşettir
18 Mayıs 2018 - 20:04 borsagundem.com

Erdoğan, Kudüs için toplanan İİT İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı açılışında konuştu. Erdoğan konuşmada, "Açık ve net söylüyorum İsrail'in yaptığı haydutluktur, vahşettir, devlet terörüdür." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı açılışında konuştu.

Erdoğan, "Bugün İsrailli haydutlarca katledilen Filistinliler için harekete geçmek, tüm dünyaya insanlığın halen ölmediğini göstermek demektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl 14 Mayıs Pazartesi insanlık tarihine kara bir gün olarak kazınmışsa, 18 Mayıs Cuma da inşallah müşterek çabalarımızla insanlık onurunun kurtarıldığı bir gün olarak yazılacaktır." diye konuştu.

"Bizler bugün bölgemizi kan ve göz yaşına boğmak isteyenlere 'dur' diyoruz." diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Buradaki toplantımızda, Filistinli kardeşlerimizin mücadelelerinde asla yalnız olmadıklarını haykırıyoruz. Bir kez daha şu gerçeğin herkes tarafından bilinmesini istiyorum; Kudüs davası tüm Müslümanların davasıdır, Kudüs elinde on binlerce masum Filistinlinin kanı olan bir terör devletinin insafına bırakılmayacak kadar mukaddes bir mübarek beldedir."

Erdoğan, "Açık ve net söylüyorum İsrail'in yaptığı haydutluktur, vahşettir, devlet terörüdür." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs kararıyla İsrail'in katliamlarına zemin hazırlayan ABD'nin eline, masum Filistinlilerin kanı bulaşmıştır." diye konuştu.

"İsrail, katlettiği masumların hesabını uluslararası yargı önünde mutlaka vermelidir." diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Maalesef adaletin tecellisi için atılan her adım Güvenlik Konseyi'nde Amerikan yönetimi tarafından veto ediliyor. Meseleyi yine Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na götürecek, inşallah burada tüm İslam ülkelerinin ve vicdan sahiplerinin desteğini alacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geldiğimiz noktada hepimiz şu gerçeği çok iyi biliyoruz; kınamak, kızmak, bağırmak bugüne kadar işgal ve zulmü durdurmadığı gibi bundan sonra da durdurmayacaktır. Müslümanlar kendi haklarını alana kadar hiç kimse bize hakkımızı altın tepside ikram etmeyecektir." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsa19 Mayıs 2018 12:14

    Ayni seyleri MAVIMARMARA icinde soyledin ama magdurlari para karsiligi sattin milleti aptal yerine koymanizdak biktik.Yapabiliyorsan Israille ve Amerikayla tum iliskileri kes.ozaman dunya lideri olursun Tayyip bey...

  • Cego19 Mayıs 2018 09:39

    Siz nasıl bir yalansınız. Elinizi ovuşturuyorsunuz. Tam seçim zamanı kudüsü bahane ederek seçim propagandası yapıyorsunuz. Zamanında gemi de ölenler için banamı sordular diyecek kadar yalancısınız. Ne reisi be taka reisimi

  • Deniz19 Mayıs 2018 00:32

    Halkısın reis israille hemen ticareti kesin.

  • Sefer18 Mayıs 2018 22:59

    Reis su dovizede bi baksan ekonomi yangin yeri gibi. Bagirmakla cagirmakla olmuyor.

  • YEMEZLER...18 Mayıs 2018 22:44

    HERKES DE BİLİYOR Kİ BU MİTİNGLER BU BAĞIRIP ÇAĞIRMALAR iÇ SİYASET IÇIN YAPILIYOR. KİMSENİN BU LAFLARA KANDIGI YOK.

  • Selahattin abi18 Mayıs 2018 23:11

    Çok haklısın kardeşim.Ama tutuyormu maalesef tutuyor.Örneklerini çok gördük..

  • Mg18 Mayıs 2018 22:24

    Akşener gümbür gümbür geliyor, titreyin...

  • Tarkan 18 Mayıs 2018 22:23

    Kimin Filistin konusunda veya diğer ezilen halklar konusunda samimi kimin yapmacık olduğu ve sadece filistinliletin mağduriyetini siyasi bir acenta olarak kullanarak siyasal prim üretme çabasında olduğu çok belirsiz. Dünyada bir çok yerinde ezilen halklar var, Müslüman ülkelerde de ezilen halklar var ve bu bütün ulusal hakları yok sayılan ezilen bütün halkların mağduriyetine karşı duyarlı olanların samimiyeti sorgulanamaz.

  • Selahattin abi18 Mayıs 2018 22:19

    Kudüs meselesi sadece müslümanların meselesi değildir.Küdüs meselesi bir insanlık meselesidir.Orada bütün dünyanın gözü önünde İsrail tarafından insanlar katlediliyor.Tüm dünya ülkelerinin buna karşı çıkması lazım..

  • ordu18 Mayıs 2018 22:07

    hamasat, boş laf, amaçsız kin ve öfkenin müslümanlara faydası yok. tüm müslüman ülkeleri topla, israile ekonomik ambargo koy. ambargoya dahil olmayanları da müslüman ülkeler birliğinden çıkar. geriye özü sözü bir, dinini ticari çıkarlarının üstünde tutan gerçek müslüman ülkeler kalsın. münafıklar temizlenince, müslüman ülkeler arasında birlik sağlanabilir. tabi mavi marmara için alınan 20 milyon dolarlık sadakayı da iade edin bir zahmet, ayıptır o kadar şehit için 20 milyon dolarlık sadaka ile kurtulabilirler mi?

  • pes artık.18 Mayıs 2018 22:05

    hay kudüsünüz batsın emi. ekonomi bitti ülke battı. adamın umrunda değil.

  • Günaydın hayırlı 18 Mayıs 2018 21:44

    EKONOMİ battı İsrail’de İsrail dolar 5 e gidiyor hacııı uyannn yoksa çok geç olacak

  • Nihat18 Mayıs 2018 21:13

    Cumhurbaşkanımız doğru yoldadır! Hamd olsun Türkiye nin iki güzide partisi güçlerini birleştirmiş bu alçaklara karşı sesini yükseltiyor. Hala bu konuda dahi Cumhurbaşkanımızı eleştiren ahmaklar ayranı yoktur içmeye faytonla gider ortalığı pisletmeye mantığıyla hareket etmekteler. Milli şuur uyansın diye bu miting ve faaliyetler yapılmakta. Öbür taraftan bizim Muharrem hala başkanlık peşinde kendisini fasulyeden sayarak bangır bangır zırlıyor. Bunların insani duyarlılığınıda bu arada anlamış olduk. Zaten biliyorduk. Atatürk olsaydı şöyle yapardı böyle yapardı diye zırlamayalım. Atatürk te bu şartlarda bu imkanlarda fazla bir şey yapamazdı. İşkembeden sallamayalım.

  • Selahattin abi18 Mayıs 2018 22:36

    Pardon da Ataürk bu şartlarda birşey yapamazdı demeniz inanılır gibi değil.Atatürk'ün yaptıklarıı hangi koşul ve şartlarda yaptığına tekrar bakın isterseniz o zaman belki anlarsın koşullar ve şartların ne kadar imkansız olduğunu.Yazık gerçekten çok zallı bir açıklama olmuş..

  • Hacı kolpa18 Mayıs 2018 22:33

    Sizin yollar hepten yanlış. Atatürkün tırnağı edevek vizyon, bilgi birikimi yok. Atam vatansever deha idi, siz sadece tüccarsınız

  • Makarnayı severim ama soslusunu severim18 Mayıs 2018 22:15

    Atatürk deha adamdı. İşleri zaten siz cahillerin yaptığı gibi sarpasarmazdi. Adam 5 bin kitap okumuş, gerçek vatansever, sizin gibi parasever din ticaretcisi değil. Atatürk olsa zaten paraları yandaşa aktaracam diye betona dökmek çinde, abd de, almanyada, korede olan teknoloji, sanayi tesislerine yatirirdi. Sen kim atatürk hakkında cümle kurmak kim

  • gnçlk18 Mayıs 2018 20:51

    Atatürk gençliğinden bir fikir... Öyle ortalık yerde bağırmayalım. Atatürk olsa idi kocaman bir hastane gemi yapar, içine birleşmiş milletler, gönüllü doktorlar, tüm arap ülkelerinden, Türk kökenli kardeş ülkeler dahil tüm dünyadan gönullu sağlıkçı personeli içine koyar, filistine yol alırdı. Ülkenin ve dünyanın böyle bir mitinge baktığı yada tınladığı yok. Sen icraat yapacaksın. böyle nınamalarla bir yere varamazsın. Sen Türkiyenin gücünü temsim etmektesin ama israili, millete şikayet ediyorsun. Sen adım atacak ülkenin gücünü temsil eden cumhur konumundasın. konum gereğini yapmalı bence.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  • Komedi yav18 Mayıs 2018 22:16

    Kendi yapıyor, kendi şikayet ediyor