E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEgeli & Co Girişim Sermayesi'ne haciz---

Egeli & Co Girişim Sermayesi'ne haciz

Egeli & Co Girişim Sermayesi'ne haciz
19 Temmuz 2016 - 23:48 borsagundem.com

Egeli&CO Girişim Sermayesi'ne tasarrufun iptali davasına ilişkin ihtiyati haciz geldi

Egeli&CO Girişim Sermayesi tarafından tasarrufun iptali davasına ilişkin ihtiyati haciz hakkında KAP'a açıklama yapıldı. Açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören bir şirket için usul ve yasalara aykırı bir haciz yapılmakta olunduğu;  tüm itiraz ve talep haklarının saklı bulunduğu; ihtiyati hacze itiraz edileceği ve gerekli mercilere başvuruların yapılacağı belirtildi. 

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şekerbank T.A.Ş. ve Şeker Finansal Kiralama A.Ş, vekilleri tarafından, her biri ayrı iki icra dosyası ile, asıl alacak faiz ve masraflar hariç 4.309.197,22- TL ve 5.812.222,40-TL borç tutarı üzerinden Şirketimize bugün ihtiyati hacze gelinmiştir. İhtiyati haczin, Şirketimizin eski girişim sermayesi yatırımı olan KRC Gayrimenkul  Yatırım A.Ş.'deki paylarımızın, KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ortaklarına 03 Aralık 2013 tarihinde yapılan satışa yönelik açılan tasarrufun iptali davası nedeni ile gerçekleştiği, davacı vekili tarafından açıklanmıştır. İhtiyatı haciz sırasında, ihtiyati haczin haksız ve hukuka aykırı bir haciz talebi olduğu; payları Borsa İstanbul'da işlem gören bir şirket için usul ve yasalara aykırı bir haciz yapılmakta olunduğu;  tüm itiraz ve talep haklarımızın saklı bulunduğu; ihtiyati hacze itiraz ettiğimiz ve gerekli mercilere başvuruların yapılacağı belirtilmiştir.  

Açılan tasarrufun iptali davasına ilişkin tensip tutanağı ve diğer evraklar henüz tarafımıza tebliğ olmamış, tebliğ ile her türlü itiraz ve yasal haklarımız kullanılacak ve gerekli olan açıklamalar yapılacaktır. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuya bilgi verilecektir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)