E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDoğtaş Kelebek'te hakim ortak pay satacak---

Doğtaş Kelebek'te hakim ortak pay satacak

Doğtaş Kelebek'te hakim ortak pay satacak
18 Ekim 2017 - 09:18 borsagundem.com

Doğtaş Kelebek şirketinin yüzde 46.05'ine sahip olan International Furniture BV şirketi satış yapacağını duyurdu

Doğtaş Kelebek'te hisse satışı hazırlığı başladı. Şirketin yüzde 46.05'ine sahip olan International Furniture BV, elinde tuttuğu hisselerin bir kısmının satılması için Ünlü Menkul Değerler ile anlaştığını KAP'a bildirdi.

ŞİRKETTEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN...

Ünlü Yatırım ise Doğtaş Kelebek'te satışa aracı olacağını ve Furniture BV'nin yüzde 46.05'lik payı içinde yüzde 42.10 oranında hakkını yani 88.034.883 TL nominal değerli paylarını 1 TL nominal değerli pay için 3.80 lira fiyattan nitelikli yatırımcılara satılacağını duyurdu.

Ünlü Yatırım'ın KAP'a açıklaması şöyle:

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi "DGKLB" ortaklarından "International Furniture BV" nın sahip olduğu Şirket sermayesinin % 42,107'sine tekabül eden toplam 88.034.883 TL nominal değerli paylar, 1 TL nominal değerli pay için 3,80 TL fiyatla ekli listede belirtilen yurtiçi ve yurt dışında mukim nitelikli yatırımcılara Kurumumuz aracılığıyla (alıcı ve satıcı üye) Toptan Alış – Satış işlemleri kapsamında satılacaktır.

Satılacak TL.88.034.883 nominal değerli paylar halihazırda "Borsada İşlem Gören" niteliktedir.

Söz konusu işlemde beher pay bedeli Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul Ve Esasları Uygulama Talimatı hükümleri çerçevesinde başvuru tarihimizden önceki iş gününden başlamak üzere geçmiş 10 iş günü boyunca oluşmuş ağırlıklı ortalama fiyatların alınarak satıcı ve alıcılar tarafından ortaklaşa mutabık kalınarak belirlenmiştir.Satış işleminin 19.10.2017 tarihinde ve işlemin takasının da Takasbank- İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir

Satışa konu paylar üzerinde devir veya satışı engelleyici rehin, haciz, teminat v.b. herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)